Balıkesir ticaret hayatının kalbi Ayvalık’ta attı-
Tarih : 2020.02.21  09:51:35
Balıkesir ticaret oda ve borsa başkanları Şubat ayı olağan il istişare toplantısını Ayvalık Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Cunda Uygulama Oteli’nde gerçekleştirdi.

Toplantıya; Balıkesir'de mevcut olan 14 oda borsa yönetim ve meclis başkanları eksiksiz olarak katıldı.

Balıkesir ve bölgenin ekonomik İktisadi ve sosyo-ekonomik sorunlarına bakış açılarıyla bu sorunlara karşın çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıda; bölgenin ve kentin ekonomik envanterinin yeterli derecede çıkarılmamış olmadığını kaydeden Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın,  konunun 13-15 Mart 2020 tarihinde Antalya'da TOBB tarafından düzenlenecek olan Türkiye oda ve borsa yönetim kurulu başkanları toplantısında ‘gündem’ olarak değerlendirileceğini belirtti.

Toplantıda; Ayvalık Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Sıray da; bölgenin kentsel dönüşüm planlanmasının ivedilikle ilgili makamlar nezdinde ele alınarak değerlendirilmesi gerektiğini savundu.

Mehmet Sıray’ın dile getirdiği bu sorunun önümüzdeki ay yapılacak il istişare toplantısında gündem maddeleri arasına alınmasına ait öneri kabul edildi.

Katılan oda ve borsa başkanlarının bölgenin ekonomik sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin de değerlendirildiği toplantının ardından ATO tarafından Cunda Adası’ndaki bir restoran da konuk başkan ve yöneticilere Ayvalık’ın kendisine has menülerinden oluşan bir akşam yemeği ikramında bulunuldu.

2425 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri