Ayvalık’ta İYİ Parti’den ütü kapalı İsmail Ok açıklaması
Tarih : 2020.02.24  09:15:34
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; İYİ Parti İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu yazılı bir basın açıklaması yaptı. üstü kapalı olarak kısa bir süre önce İYİ Parti’den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’a gönderme yapan Gülten Sütçüoğlu, Gidenler tercihlerini yapmışlardır. Bizim için artık bu konuda konuşmamızın bir manası yoktur ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu açıklamasında, “Partimizin hızla yükselişine karşı; yoluna taş koymak adına bugünlerde bir takım karalama yoluna gidenlerin maalesef ki saldırılarına maruz kalmıştır. Bizler çok iyi biliyoruz ki; partimiz daha kurulma aşamasında yolumuzun kesilmeye çalışılması, baskın bir seçimle önümüzü kapatmaya çalışanlar rağmen alnımızın akıyla bugün meydanlarda binlerce ve hatta milyonlarca vatandaşımızla gönül gönüle, omuz omuza olmayı başardık. Genel başkanımızın da dediği gibi,  ‘Başaracağız... Başaracağız...’ Artık yapmamız gereken tek ve en önemli parti faaliyetimiz var. Partimizi, genel başkanımızı, amaçlarımızı genç, yaşlı, çocuk demeden sahaya inerek tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. Anlatacağız ve yine anlatacağız” dedi. 

PARTİLİLERİNDEN HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BÜTÜNLEŞMEYİ İSTEDİ

Başkan Sütçüoğlu yaptığı açıklamada, “Gidenler tercihlerini yapmışlardır bizim için artık konuşmanın da bir manası yoktur. Bu konuda gerekli açıklama partimizin yetkili mercileri tarafından yapılmıştır. İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı olarak tüm üyelerimizden sadece bir tek istiyorum. O da; her zaman, her an birlik ve beraberlik içinde olmamız yönündedir. Ben Ayvalık İYİ Parti ailesine bu konuda sonuna kadar güveniyorum” vurgusunda bulundu. 

360 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri