BALIKESİRSPOR, BERABERLİĞİ SERİYE BAĞLADI
Tarih : 2020.03.10  09:11:23
TFF 1. Lig: Adanaspor: 1 - EH Balıkesirspor: 1

TFF 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Balıkesirspor bu hafta da beraberlikle yetindi: 1-1 
Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Burak Şeker xx, Ömer Tevfik Özkoç xx, Ali Can Alp xx
Adanaspor: İrfan Can xx, Ahmet xx, Mehmet x (Bagayoko dk. 13 xx), Celil xx, Evren xx, Uğurcan xx, Hakan xx, Özkan xx, Mustafa xx, Ronei x (Mbilla dk. 46 xx), Eze xx
Yedekler: Özer, İsa, Utku, Marvin, Enes, Mustafa, Umut, Okan
Teknik Direktör: Coşkun Demirbakan
Balıkesirspor: Atilla xx, Berat xx, Malle xx, Foxi xx (Abdülkadir dk. 74 x), Mahatma xxx, Serdar xx, Cenk xx, Sezer xx, Anıl xx (Rahmi dk. 58 x), Nermin xx, Antonio xx (Celal dk. 90 ?)
Yedekler: Andrija, Okan, Kağan, Emirhan
Teknik Direktör: Yusuf Şimşek
Goller: Mahatma (dk. 39) (EH Balıkesirspor), Hakan (dk. 76) (Adanaspor)
Sarı kartlar: Serdar, Foxi, Antonio, Sezer (EH Balıkesirspor) Hakan (Adanaspor) EH Balıkesirspor’un Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Adanaspor beraberliğinin ardından, “İlk yarı istediğimiz oyunu oynadık ancak ikinci yarı skoru koruyamadık. Pozisyonlar verdik. İkinci golü bulabilirdik. Açıkçası mağlup da olabilirdik” dedi.
Balıkesirspor, TFF 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan EH Balıkesirspor’un Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Adanaspor düşme hattında. Biz ona göre hazırlandık. Taktiklerimizi ona göre yürüttük. İlk yarı istediğimiz oyunu oynadık ancak ikinci yarı skoru koruyamadık. Pozisyonlar verdik. İkinci golü bulabilirdik. Açıkçası mağlup da olabilirdik. Bu maç için söylenecek fazla bir şey yok. Futbolcu kardeşlerimin hepsi üzgün. Moral olarak çökmüş vaziyette. Son 3 haftadır öne geçiyoruz ve beraberlikle bitiyor maçlar. Her şartlarda futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ligde kalmamıza rağmen bana göre kaldık. Futbolcu kardeşlerim puan ve puanlar almak için çaba sarf ediyorlar” diye konuştu.

 

 

42556 kez okundu
Diðer Spor Haberleri