ŞAMPİYON BURHANİYE BELESİYESPOR
Tarih : 2020.03.17  09:51:21
Süper Amatör Lig A grubu şampiyonu Burhaniye Belediyespor oldu. Burhaniye Belediyespor kendi sahasında ağırladığı Uğur Grup Spor Kulübü'nü 2 - 1'lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

TFF tarafından alınan kararla seyircisiz oynanan maçta  şampiyonluğu kazanan Burhaniye Belediyespor maç sonunda  büyük çoşku yaşadı.

Stat dışında takımlarını yalnız bırakmayacak destekleyen Burhaniye Belediyespor taraftarları  maç sonucunda şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Burhaniye Belediyespor Başkanı Ali Kemal Deveciler'in de izlediği müsabaka sonrası Başkan Deveciler, futbolcularla şampiyonluk kutlamalarına eşlik etti. Teknik heyet ve takım futbolcularını tek tek tebrik eden Başkan Deveciler "Emin adımlarla üstliglere yürüyoruz. Kulübümüzün en büyük destekcileri olan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Yağmur çamur, sıcak soğuk demeden takımlarını yalnız bırakmıyorlar. Tebrikler Burhaniye Belediyespor.." şeklinde konuştu.

Süper Amatör lig A grubu  şampiyonu olan Burhaniye Belediyespor diğer grubun lideri ile final oynayarak BAL Bölgesel Amatör Ligi yükselme fırsatı yakalayacak.

 

43127 kez okundu
Diðer Spor Haberleri