TBMM’DE 23 NİSAN RESEPSİYONU
Tarih : 2013.04.24  09:33:40
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM Başkanı Cemil Çiçek resepsiyon verdi. TBMM Tören Salonu’nda gerçekleştirilen resepsiyonda Çiçek konukları eşi Gülten Çiçek ile birlikte karşıladı.

Resepsiyona Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. Başbakan Erdoğan İstanbul'a gittiği için, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ise babasını vefatından dolayı törene katılmadı. Törende askerler ve BDP’lilerin birbirleriyle temas etmekten kaçınması dikkat çekti. Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Meclis’e kendi kullandığı otomobiliyle gelen Bahçeli ile bir süre sohbet etti. Konuyla ilgili çıkan haberleri anımsatan Gül, Bahçeli’ye, “Arabalarınız nerede muhafaza ediyorsunuz?” diye sorudu. Bunu üzerine Bahçeli, arabalarını parti Genel Merkezi’nde muhafaza ettiğini söyledi.
Resepsiyonda TBMM Başkanı Çiçek ve BDP'li Sırrı Süreyya Önder arasında ilginç bir diyalog da yaşandı. Çiçek’in, uçak korkusu olan Önder’e “303 şoförü gibisin. Her yerde geziyorsun. Seni uçağa binmeye mecbur edeyim mi?" sözleri herkesi güldürdü. 

686 kez okundu
Diðer Politika Haberleri