TECAVÜZ OLAYINDA ŞOK İDDİALAR!
Tarih : 2013.07.18  09:04:01
Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde, 16 yaşındaki engelli kıza 40 gün boyunca evde alıkoyarak tecavüz ettikleri iddiasıyla yakalanarak adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, engelli kızın öz babası İbrahim H., kızını para karşılığı cinsel ilişkiye zorlamak iddiasıyla göz altına alındı.

  Kan donduran iddiaların ardından yapılan haberlerden etkilenen ünlü pop sanatçısı ve manken Demet Akalın da, sosyal paylaşım sitesi Twitter’den Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e seslenerek, “44 gün engelli bir kız çocuğuna tecavüz eden üç manyak Allah belanızı versin. Çürüyün. Şu tecavüzcülere el atan devlet adamı kalbimi kazanır. Yürünecekse bu tecavüz için yürürüm. Benimle gelecek bir sürü insan tanıyorum” dedi. Sosyal paylaşım sitelerinde binlerce kişi paylaşımlarda bulunarak, 16 yaşındaki engelli G.H.’yi 40 gün boyunca zorla alıkoyarak tecavüz iddiasıyla yakalanan 3 zanlının tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmalarına tepki göstermeye başladı. 

  Tüm bu olayların ardından, Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuksuz yargılanma kararı çıkan T.S., A.Y. ve Ö.T. isimli 3 erkek şahısın tutuklu yargılanmalarına ilişkin mahkemeye itirazda bulundu. Bu arada, kan donduran olayla ilgili bugün çok çarpıcı bir gelişme daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3 kız çocuğu olan baba İbrahim H., bir süre önce engelli kızı G.H.’yi para karşılığı bir erkekle ilişkiye girmeye zorlamış ve G.H. ilişkiyi kabul etmeyince, reşit olmayan ablasını ilişkiye zorla ilişkiye sokmuş. Engelli G.H.’nin adliyede verdiği ifade tutanaklarına işlenen bu iddia karşısında harekete geçen jandarma ekipleri, baba İbrahim H. İle birlikte G.H.’nin ablası ile para karşılığı ilişkiye girdiği öne sürülen kişiyi de göz altına alıp Edremit Adliye Sarayı’na götürdü.

  Adliye girişinde basın mensuplarının, “Öz kızınızı satmak suçlamasıyla mı göz altındasınız? Kızınızı sattınız mı?” sorularını yanıtsız bırakarak anlamsız bakışlarda bulundu.

  Dün, çıkartıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmalarına karar verilen 3 zanlıdan birinin G.H.’yi evlenme vaadiyle bir arkadaşının evine götürdüğü, daha sonra da diğer zanlı olan arkadaşıyla ilişkiye girmeye zorladığı ve sadece bir şahısla ilişkiye girdiği öne sürüldü.

  Baba İbrahim H., kızını zorla alıkoyan 3 şahsın göz altına alınmasından sonra, kızını geri istediğini anlatıp Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edilmemesini istemişti. Baba İbrahim H. İle G.H.’nin ablasıyla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen şahsın Adliyedeki işlemleri devam ediyor.

91464 kez okundu
hatice / Tarih : 2013.07.25  13:02:49
allah bunlarýn belasýný versin. nasýl babalar var yaaa
Diðer Yerel Haberler Haberleri