ZAKKUM GRUBU, BODRUM’DA HAYRANLARI İLE BULUŞTU
Tarih : 2014.02.05  09:25:44
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bazı eğlence mekanları kış sezonu olmasına rağmen haftada birkaç gün çeşitli konserler vererek, kışın da turizmi ayakta tutmaya çalışıyor.

Yaz sezonunun dört ay olduğu turizm cenneti Bodrum’da, kışın bir çok işletme kepenk kapatırken, bazı eğlence mekanları ise az sayıda bulunan yerli, yabancı turist ve yerel halka hitap ediyor. Marina Caddesinde bulunan By jack isimli eğlence mekanı ise kış aylarında kapılarını kapatmayarak haftada 2 gün konser veriyor. Bir çok eğlence mekanının kapalı olduğu Bodrum’da kış aylarında da sokaklara canlılık gelmesini isteyen By Jack yönetimi eğlencede sınır tanımıyor. Her hafta birçok ünlü isim ve popüler gruplar ise eğlence mekanında sahne alıyor. Yazın coşkusunu kış aylarına da taşıyan By Jack’te, dün gece Zakkum grubu sahne aldı. Eski ve yeni albümünden sevilen şarkılarını seslendiren grup, yaklaşık üç saat sahnede kaldı. Kış ayına rağmen mekanı dolduran Zakkum hayranları doyasıya eğlendi. Yaklaşık 4 yüz kişinin izlediği grubun sahnedeki performansı ise dikkatlerden kaçmadı.
By Jack isimli gece kulübünün işletmecilerinden Binay Yoleri, kış sezonuna rağmen etkinliklerine devam ettiklerini belirterek, şu sözlere yer verdi: “Bodrum’un kış şartlarına rağmen biz 12 ay boyunca, mekanımızı kapatmayarak kışında hizmet vermeye devam ediyoruz. Bodrum’un sezonu normalde 4 aydır. Yaz sezonunun bitmesinin ardından bir çok mekan kapılarını müşterilere kapatır. Bizim amacımız ise Bodrum gecelerini yaz aylarında olduğu gibi kışında hareketlendirmek. Haftada 2 gün ünlü isimleri ve gurupları By Jack sahnesine taşıyarak, hayranları ile buluşturuyoruz. İnşallah bizim yapmış olduğumuz bu şekil, diğer eğlence mekanları ve işletmelere de örnek olur ve Bodrum’un gece eğlenceleri kışında hız kesmez” dedi.

749 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri