GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARAN ERHAN GÜLERYÜZ PEYAZPERDEDE HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR
Tarih : 2014.03.12  09:13:06
Ayna Grubu’nun solisti Erhan Güleryüz senaryosu ve yönetmenliğinin de kendisine ait olduğu 'Kafkas' isimli filmiyle sevenleriyle buluşuyor. İlk kez güneş gözlüklerini çıkaran Güleryüz’e filmde ünlü manken Tuğçe Kazaz eşlik ediyor.

Uzun zamandır sahnelerden uzak kalan Ayna Grubu’nun Solisti Erhan Güleryüz bu kez beyazperdede hayranlarıyla buluşuyor. Çekimlerinin bir bölümü Azerbaycan’da gerçekleşen Kafkas isimli filmed rol alan Erhan Güleryüz, Azerbaycanlı bir savaş gazisini canlandırıyor.
Gerçek bir hikayeden esinlenerek yazılmış olan filmin senaryosu ve yönetmenliğinin de Erhan Güleryüz’e ait olduğu “Kafkas” filminde başrolleri Tuğçe Kazaz, Hasan Kaçan ve Koray Mincinözlü ile paylaşıyor.
Film, Azerbaycan’daki Karabağ Savaşı sırasında alığı kurşun yarasının kendisini ölüme götürdüğünü öğrenen müzisyen “Hazar Kafkas”ın hikayesinden oluşuyor. Adım adım sona yaklaşırken karşısına çıkan ve Hazar’ın aşık olduğu ilkokul öğretmeni “Nehir” karakterini ise Tuğçe Kazaz canlandırıyor.
Erhan Güleryüz’ün ilk sinema deneyiminde sponsorluğu, Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen düşünce kuruluşlarından biri olan Hazar Strateji Enstitüsü üstleniyor. Filmin ilk galası 12 Mart Çarşamba akşamı dünyaca ünlü Bafta’s 195 Piccadilly Venue’de gerçekleşecek. Filmin Londra gösterimi, Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Ahmet Ünal Çeviköz ve Azerbaycan Londra Büyükelçisi Fahrettin Kurbanov’un katılımıyla gerçekleşecek. Film, ardından Bakü, İstanbul ve Ankara’da izleyiciyle buluşacak.
Nisan ayında vizyona girmesi planlanan “Kafkas”, Erhan Güleryüz’ün yeni parçalarından oluşan filmin soundtrack albüm müjdesini de verdi. Son albümünü 2011 yılında yayınlayan Erhan Güleryüz, ilk defa güneş gözlüklerinı çıkarmış olarak izleyici karşısına çıkacak.

524 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri