BALIKESİRSPOR - ANKARASPOR MAÇININ ARDINDAN
Tarih : 2014.03.17  09:26:22
PTT 1. Lig'in 30. haftasında Balıkesirspor, kendi sahasında Ankaraspor ile 1-1 beraber kaldı. Maçtan sonra Balıkesirli spor muhabirleri, Ankara'daki ilk maçta Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün hakaretlerde bulunduğunu unutmadıklarını söyleyerek, toplantıyı alkışlarla terk etti.

İSMAİL ERTEKİN: "TALİHSİZ BİR GOL YEDİK"
Karşılaşmanın ardından basın toplantısında maçı değerlendiren Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Talihsiz bir gol yedik. Çabuk cevap verdik. Çok kazanmak istiyorduk. Futbolda bazen çok istesen de kazanamıyorsun. İyi mücadele ettik, kazansak büyük avantaj yakalayacaktık. Bu yarış sezonun son maçına kadar gidecek gibi gözüküyor. Oyuncularımı kutluyorum. 90 dakika pozisyon vermedikleri için mutluyum. Bir top direkten döndü. Futbolda kısmetin yanınızda olması gerekiyor. Bugün bizim yanımızda değildi" dedi.

BASIN MENSUPLARI ÖZKÖYLÜ'YÜ DİNLEMEDİ
Balıkesirspor ile Ankaraspor arasındaki mücadelenin 1-1 bitmesinin ardından ilginç olaylar yaşandı. Basın toplantısına gelen Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, gazeteciler tarafından protesto edilip, kınandı. Bir gazetecinin ayağa kalkarak, "Sayın Osman Özköylü, Balıkesir'e hoş geldiniz. PTT 1. Lig'de sergilediğiniz agresif ve çirkin hareketlerden dolayı sizi kınıyoruz. Kendi sahanızda bizlere yaptığınız hakaretleri unutmadık. Basın camiası olarak toplantıyı terk ediyoruz" demesi ile 30'dan fazla muhabir toplantıyı terk etti. 
Yaşanan olaylara şaşıran teknik direktörü Özköylü, "Dışarıda dünya iyisi bir insanımdır. Sahaya ben de kazanmak için, takımının iyi olması için çıkıyorum. Benim seyirci ile hiç bir işim yok, seyirci bunu yanlış algılıyor. Biz maça etki ediyormuşuz, maçın içine giriyormuşuz gibi bir algı oluyor. Saha kenarında oyuncuma direktifler vermem lazım, hatasını söylemem lazım. İlk Balıkesir maçında olan olaylarla benim uzaktan yakından alakam yok. Ne hikmetse kabak benim başıma geldi. Canları sağolsun ama ben bugün muhteşem bir taraftar gördüm. Keşke benim takımımın da böyle seyircisi olsa, benim takımımı itse. Benim takımının böyle seyircisi olsa ben 10 puan fark atmıştım" şeklinde konuştu.
Ankara'da oynanan ilk maçta kendisinin bir suçu olmadığını kaydeden Özköylü, konuşmasının sonunda özür diledi. Özköylü, "İlk maçta maç bitti Ertuğrul yanıma geldi. 'Hocam ben sana bir şey söylememiştim, sen yanlış anladın. Hakkını helal et' dedi. Ben de 'Tamam kardeşim kusura bakma' dedim. Olayın içine Deniz Hoca'nın girmesi, küfürler etmesi, sanki olayın içinde ben varmışım gibi oldu. Ertuğrul ile telefonla tekrar konuştuk. Bir yanlış anlama varsa ben gene de özür dilerim. Ama inanın hiç suçum yok. 3 ay oldu maç olalı. Sosyal medyada yapılmayan hakaret kalmadı. Burada çok güzel bir taraftar var. Allah yollarını açık etsin" diye konuştu.

ÖZKÖYLÜ: "BALIKESİR SEYİRCİSİ MUHTEŞEM"
Maçı değerlendiren Osman Özköylü, "Her iki takım için önemli bir maçtı. Doğal olarak bu atmosferi bekliyorduk. Balıkesir seyircisinin desteği muhteşem. Yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalıştık. Buradan galibiyetle çıkabilirdik, öne de geçtik. Maçın genelinde Balıkesirspor, seyirci desteği ile aldığı her topu bizim bölgemize taşıyarak, pozisyon bulmaya çalıştı. Futbol adına vasat ve kısır bir maçtı. Balıkesirspor bize göre daha fazla pozisyona girdi. Deplasmanda aldığımız bir puan ile karlı görünüyoruz" dedi.

849 kez okundu
Diðer Spor Haberleri