Rehavete kapılmak yok, hizmet var
Tarih : 2014.04.04  09:15:58
Başkan Kafaoğlu Mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada " Altıeylül'ümüz için, Balıkesir'imiz için hayırlı olsun. Seçim döneminde bizimle birlikte çalışan, emek veren, destek veren, öncelikle İlçe Teşkilatımız olmak üzere, Kadın kollarımıza, Gençlik kollarımıza, Milletvekillerimiz ve gönüllü olarak yanımızda olan isimsiz kahramanlarımıza teşekkür ediyor, onları da gönülden kutluyorum.

Ayrıca bugün 3 Nisan 1930'da kabul edilen Belediye Kanunu ile birlikte, Kadınlarımıza tanınan Seçme ve Seçilme Hakları hasebiyle öncelikle hanım çalışma arkadaşlarım olmak üzere, bütün kadınlarımıza başarılar diliyorum. Bir olunca, beraber olunca daha iri olunuyor. Hep beraber Altıeylül olduk, hep beraber Balıkesir olduk. Bir rüzgâr eser yel oluruz, bir yağmur yağar sel oluruz, bir söz söyler şarkı oluruz, 30 Mart’ta sandıklardan taşar AK oluruz demiştik, evet halkımız bizi mahcup etmedi.  Bize çok büyük bir sorumluluk verdiler. Bundan sonra hiç zaman kaybetmeden kolları sıvayacağız ve zafer rehavetine kapılmadan Altıeylül’ümüzün ihtiyacı olan hizmetleri vermeye başlayacağız.. Tabii ki seçim dönemi geçti. Artık oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanıyım. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, adil ve eşit olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim temel prensiplerimiz vardı. Belediye Başkanı olarak öncelikle ben, Meclis üyelerimiz ve Belediye çalışanlarımız bu temel prensiplerimize bağlı olarak halkımıza hizmet edeceğiz. Bu prensiplerin başında ‘insana saygı geliyor,  adalet – eşitlik geliyor, evrensellik, özgürlük ve özgüven geliyor, verimlilik, şeffaflık geliyor, katılımcılık ve çevre bilinci geliyor.. Bu prensiplerden yola çıkarak, bahsetmiş olduğum projeleri, işleri ve işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için 4 Nisan itibari ile göreve başlıyoruz.  " dedi.

İlk icraatı olarak Belediye’nin kurum ve tüzel kişiliğini oluşturacağını belirten Başkan Kafaoğlu “ İlk icraatımız tabii ki yeni kurulan Altıeylül Belediyemizin tüzel kişiliğini oluşturup kurumsallaştırmak olacak. Hizmet binamız geçici olarak, mevcut Belediye Binasının sol kısmının 1. Katından 5. Katına kadar olan bölüm. Bildiğiniz gibi simetrik bir yapıya sahip olan Belediye Binası iki eşit bölüme ayrılmak suretiyle Altıeylül ve Karesi Belediyeliklerine ortak olarak tahsis edildi. Daha sonra Altıeylül sınırlarımızda bir yer bulup en kısa zamanda projelendirip Altıeylül Belediye Binamızı yapacağız” şeklinde konuştu.

576 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri