HYUNDAI’DEN NİSAN AYINA ÖZEL AYRICALIKLAR
Tarih : 2014.04.08  09:48:48
Hyundai Kredi, Nisan ayına özel olarak hazırladığı satış desteğini müşterilerine sunmaya başladı. Her zaman müşteri memnuniyetini birinci sırada tutan Hyundai, müşterileri için düşük faizli kredi oranlarıyla beraber yepyeni avantajlar sunmaya da devam ediyor. Hyundai, bu düşük oranlarıyla beraber B segmentindeki başarılı oyuncusu i20’nin sportif GO! donanım paketini, 1.2 litrelik benzinli motoruyla da sunmaya başladı.

Dünyanın global anlamda en hızlı büyüyen ve gelişen otomobil markası Hyundai, yeni araç alacaklar için sınırları zorlarken bu amaçla çok düşük faizlerle birlikte herkesi Hyundai sahibi yapmaya davet ediyor. Hyundai Kredi tarafından sunulan avantajlı fırsatlara göre, Nisan ayında yeni araç alacaklar öncelikli olarak birden fazla fırsatı bir arada yakalamış olacaklar. Hyundai’nin B segmentindeki başarılı oyuncusu yeni i20, Hyundai Kredi’yle birlikte 20.000 TL için 20 ay vadede yüzde 0 faizle satın alınabiliyor. Ayrıca diğer yepyeni Hyundai modelleri için de yüzde 0.66 faiz oranından başlayan kredi seçenekleri de bulunuyor.

 

Hyundai’nin C segmentindeki modeli i30’un benzinli ve dizel tüm versiyonları 40.000 TL, 24 ay yüzde 0,66, crossover temsilcisi ix35 ve konforlu sedan i40 ise 44.000 TL, 36 ay yüzde 0,99 faiz oranlarına sahip ödeme koşullarıyla satılıyor. Hyundai Kredi sadece faiz oranlarını düşürmekle kalmayarak aynı zamanda yeni araç alacak kişilerin ekonomisine de katkıda bulunmak için beş ay kredi erteleme uygulamasını da sunmuş oluyor. Ertelemeli olarak sunulan bu satış olanağında müşteriler hemen teslim aldıklarını araçlarının kredilerini Eylül ayında ödemeye başlıyorlar.

 

Hyundai i20 1.2 lt GO! Nisan ayında satışa sunuldu

Hyundai i20’nin 1.2 litrelik benzinli versiyonu, GO! adıyla yepyeni bir donanım seviyesine daha kavuştu. Tüm Avrupa’ya Türkiye’den ihraç edilerek ülkemizin bir gururu olan i20, Hyundai’nin karakteristik altıgen ön ızgarası ve modern LED gündüz farlarıyla B segmentinde değerli bir seçenek sunmuş oluyor.  Oldukça zengin donanım seçeneklerine sahip olan Yeni i20 GO!’da direksiyondan kumandalı 4 hoparlörlü ve MP3 çalarlı müzik sistemi, iPod ve Aux bağlantısı ve sürücü koltuğu yükseklik ayarı standart olarak sunuluyor. Bu donanımlara ek olarak dokunmatik ekranlı, SD kart ve DVD okuyuculu navigasyonlu müzik sistemi, sis farları ve entegre LED gündüz farları yer alıyor. Siyah renkli jantlar, dikiz aynaları, B sütunu kaplamaları ve karartılmış arka camları da dış kısmın yeni eklenen parçalarını oluşturuyor. Hyundai i20 GO!, mevcut 1,2 litre ve 1,4 litrelik benzinli motorlarla sunulurken ürün gamına sportif bir hava getirmiş oluyor. Yeni i20 1.2 lt GO! 42.000 TL’ye satılıyor.

 

 

 

492 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri