KAYMAKAM ERGUVAN MENDİL KAPMACA OYNADI
Tarih : 2014.04.15  09:22:16
ÇOSKK Mendil Kapma Federasyonu Balıkesir İl, Edremit İlçe Temsilciliği ve Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce organize edilen 'Çocuk Oyunları Turnuvası' dün başladı. Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuva heyecanlı müsabakalara sahne oluyor.

Edremit Halk Eğitim Müdürlüğü, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) Mendil Kapma Federasyonu (MKF) Balıkesir ve Edremit İlçe Temsilciliğince gerçekleştirilen '2. Çocuk Oyunları Turnuvası'na 299 öğrencinin katıldığı bildirildi.

Edremit Spor Salonu'nda gerçekleştirilen '2. Çocuk Oyunları Turnuvası'nda ilk oyunu Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan oynadı.

Edremit kaymakamı Erguvan mendil kapmaca oyununu oynayarak 10 gün sürecek turnuvayı başlattı. Kaymakam Erguvanın oynadığı mendil kapmaca oyununun hakemliklerini de Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlkay Gül yaptı. Çocuk Oyunlarının yeniden hayata kazandırılmasının çok güzel bir çalışma olduğuna dikkat çeken Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan “Sınav sistemindeki çocukların çalışma programları, elektronikteki gelişmeler çocuklarımızı sokağa çıkmaz, oyunlarını oynamaz etti” dedi.

568 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri