Denizden 2 Traktör römorku çöp çıktı
Tarih : 2014.04.21  09:47:52
Ali Bey (Cunda) Adası’nda kıyı ve sualtı temizliği gerçekleştirildi. Turizm Haftası kutlama programı kapsamında 17 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen temizlikte, denizde balığa çok fazla rastlayamayan dalgıçlar, çok sayıda sandalye, oto lastiği ve tabak, şişe buldu.

Ayvalık’ta Turizm Haftası Kutlama Programı kapsamında yapılan deniz temizliği, insanlarda denizleri koruma bilincinin henüz oluşmadığını gösterdi. Ayvalık’a konuk olarak gelen Üniversite öğrencileri ve dalış eğitmenlerinin katıldığı temizlik 14.00- 17.30 saatleri arasında gerçekleştirildi.  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu ile Turizm Danışma Bürosu Müdürü Hakan Aksu, temizlik sırasında hazır bulundu.

2 TRAKTÖR ÇÖP ÇIKARILDI

İlçe Turizm Danışma Bürosu Müdürü Hakan Aksu, Ali Bey Adası’nda Sahil Güvenlik Bot Komutanlığının bulunduğu iskeleden Despot’un Evi’ne kadar olan sahil kesiminde yapılan temizlikte denizden,  2 traktör çöpün çıkarıldığını söyledi.  Bir kano, araç lastikleri, çok sayıda sandalye ve şişenin çıkartıldığı Ali Bey (Cunda) Adası’nda sahil kesimi temizlenmesine temizlendi ama ne kadar temiz kalacağı sorusu yanıt bulmadı. 

240 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri