“SORUNLARA BİRLİKTE ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ”
Tarih : 2014.08.16  10:05:36
BAGİAD ve Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan ŞEN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan DOĞAN , BANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda EGİFED Yönetim Kurulu üyesi olan İsmail ÇOBAN’ın da katıldığı yemekli toplantı önceki gün 52 Evler Et Lokantası’ n da gerçekleştirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Bagiad Başkanı Rahmi KULA : “Bildiğiniz üzere BAGİAD olarak, bağlı olduğumuz federasyon ve konfederasyonumuz ile olan iletişimimize her zaman dikkat etmekte, toplantıları takip ederek, yapılan faaliyetlere  elimizden geldiğince katılım sağlamaya çalışmaktayız. Aynı bölgede bulunan, aynı problemlere benzer şekilde çözüm arayışı içerisinde olan kuruluşlar olarak bizler, bir araya gelip ortak paydada buluşarak sorunlara birlikte çözüm arayacağımız bu toplantıların daha büyük sinerji yaratacağını düşünüyorum” dedi.

Geride bıraktığımız yaz döneminin ardından faaliyetlerine kaldıkları yerden devam edileceğini dile getiren Başkan Rahmi KULA , sözü EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan ŞEN’ e bıraktı .

Üyelere kendinden kısaca bahsettikten sonra federasyona ve konfederasyonlara üye olmanın getirilerini anlatan EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan ŞEN : “Herşeyden öte hepiniz dostsunuz. Gerek iş gerekse sosyal ve özel hayatınızda hep birliktesiniz. BAGİAD üyesi olarak bu dost meclisinin bir ferdisiniz. Ayrıca BAGİAD bir federasyona bağlı, federasyonun üye sayısı binin üzerinde, doğal olarak aileniz daha da büyümüş oluyor.

Bu şekilde federasyonlar, bağlı olduğu konfederasyonlar ve onların bağlı bulunduğu kurumları işin içine kattığımızda , BAGİAD üyeliğiniz sayesinde bir anda onbinlerce iş insanının yeraldığı kocaman bir ailenin parçası oluveriyorsunuz. Bu sayede hem tüm bu sivil toplum  kuruluşlarının sağladığı imkanlardan yararlanıyorsunuz, hem de bu büyük ailenin fertleriyle tanışıp, görüşerek iş birliği yapma fırsatını da yakalamış oluyorsunuz. Bu nedenledir ki böylesine büyük bir gruba mensup olmak demek, Türkiye’nin her yerinde kapısını çalıp, çayını içebileceğiniz, birlikte iş yapabileceğiniz, kendiniz ve topluma yararlı faaliyetlerde bulunabileceğiniz, samimi dostluklar  kurabileceğiniz arkadaşlarınızın olması demektir. Vaktinizi ve yeri geldiğinde nakdinizi ne kadar çok ayırırsanız bu kuruluşlarda o kadar çok yer alabilir, networkünüzü o kadar genişletebilirsiniz. Yeterki aktif olun ve faydalanacağınız konularda talepkar olun ”  dedi.

Başkan Rahmi KULA yemekli toplantı anısına Temel Aycan ŞEN’e plaket ve Balıkesirspor forması hediye etti.

EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan ŞEN’ in derneğe katılan yeni üyeler Altuğ SANDIKÇI ve İbrahim YAYKIRAN’ a plaketlerini takdim etmesinin ardından yemekli toplantı sona erdi.

278 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri