TALEP ARTINCA BÜYÜK UÇAK KALDIRMAYA BAŞLADILAR
Tarih : 2014.08.21  09:55:48
Balıkesir Koca Seyit Hava Limanı’ndan Almanya’nın Duseldorf Hava Limanı’na her hafta gerçekleşen tarifeli uçuşlara olan ilgi artınca, Öger Türk Tur isimli ilgili firma, 150 kişilik uçaklar yerine 210 kişilik uçaklar kullanmaya başladı.

Edremit Körfezi’ndeki Koca Seyit Hava Limanı, iç hatları uçuşlarının yanı sıra, dış hatlara verdiği hizmet ile de ilgi çekmeye devam ediyor. Haftanın her günü İstanbul ve Ankara’ya Pegasus, Bora Jet ve Anadolu Jet firmaları tarafından düzenli tarifeli seferler gerçekleştiriliyor. Bunun yanında Öger Türk Tur firması tarafından bu yıl başlatılan Almanya Duseldorf uçuşlarına ise ilgi her geçen gün artıyor. Daha önce Alman German Air firması ile uçuşlarını gerçekleştiren firma 150 kişilik uçakların talebi karşılamaması üzerine yerli bir firma olan Atlas Jet ile anlaşarak 210 kişilik Airbus A 321 tipi uçaklar ile operasyon yapmaya başladı.
Uçuşlar hakkında ilgi veren Öger Türk Tur Bölge Temsilcisi Anıl Can Kuşçuoğulu, “Artan talep üzerine firmamız uçuş operasyonlarını artan talebi karşılamak için daha büyük uçaklar ile yapma kararı aldı. Bu kapsamda daha önce Boeing 737 tipi uçalar ile yapılan uçuşlarımızda bundan sonra Airbus A 321 tipi uçakları kullanacağız. 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan uçuşlarımızda doluluk oranları önümüzdeki bir ay için neredeyse yüzde 90 seviyelerine ulaştı. Firmamız ilginin devam edeceğini düşünerek kış sezonunda da bölgeye uçuş gerçekleştirmek için çalışmalara başladı” diye konuştu.

231 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri