‘TEŞEKKÜRLER ÖĞRETMENİM’
Tarih : 2014.09.13  09:10:17
Ayvalık Sakarya Ortaokulu 8-A sınıfı öğrencisi Hafize Burcu Gümüştekin TEOG’da Ayvalık 1.si olup, İzmir Buca Fen Lisesi’ni kazanınca babası Jandarma Yüzbaşı Kemal Gümüştekin ve annesi Aliye Gümüştekin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yazdığı mektupla, okul yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür etti. Öğretmenlerle bir araya gelerek teşekkürü ileten İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Olumsuz olaylarda feryat figan oluyorsa böyle güzelliklere de sahip çıkmak lazım. Bunun için kutlama yapacağız ama size çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da omuz omuza çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

Ülke genelinde çoğu zaman sorunlarla gündeme gelen Eğitim konusunda Ayvalık’ta yaşanan olumlu olay eğitim camiasını sevindirdi. Hafize Burcu Gümüştekin’in babası Jandarma Yüzbaşı Kemal Gümüştekin ve annesi Aliye Gümüştekin, kızının TEOG’da Ayvalık 1. si olarak İzmir Buca Fen Lisesini kazanması nedeniyle, kızının eğitim gördüğü Sakarya Ortaokulu için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir teşekkür mektubu yazdı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ‘Ben kurumunuzun bir parçası olan Sakarya Ortaokulunun 8-A sınıfı öğrencilerinden Hafize Burcu Gümüştekin’in velisi olarak size bu yazıyı yazmaktayım. Beni bu yazıyı yazmaya iten sebep, kızımın gerek derslerine gerekse sosyal gelişimine büyük özveri ve gayret gösteren çok değerli öğretmenlerimizin oluşudur. Bu özverili çalışmalar sonucunda kızımın Milli Eğitim Bakanlığı’nca 2014 yılında yapılan TEOG sınavında başarı göstermesinde emeği geçen başta 2013-2014 eğitim öğretim yılında görev alan 8-A sınıfı öğretmenleri olmak üzere Sakarya Ortaokulu’nda görev yapan tüm öğretmenlerimize çok değerli makam ve şahsınız huzurunda teşekkürlerimi bir borç bilerek, personelinizin bu özverili çalışmalarının sizler tarafında da bilinmesini isterim’ yazan mektup üzerine Sakarya Ortaokulu yöneticileri ve öğretmenleriyle bir toplantı yaptı.

“BU GÜZEL MEKTUP BİZİ MUTLU ETTİ”

Hep olumsuzluklarla anılan eğitimde böyle güzelliklerin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Müdür Bilen, “Sakarya okulu pek çok açıdan takdir edilen bir okul. Geçen yıllardaki başarınızın önümüzdeki senelerde de devamını diliyorum. Okulumuz sadece eğitim öğretim de değil sosyal ve sportif faaliyetlerde de oldukça başarılı bir okul. Önemli olan şudur; Sakarya Okulu’na gelen öğrenciler bir aile ortamı görüyor. Biz de Milli Eğitim olarak sizin sağladığınız çalışma ve performanstan olumlu yönde etkileniyoruz. Geldiğim günden beri sizlerle güzel işlere imza attık. Sizden o elektriği alıyoruz. İdareciler bugün var yarın yok. Aldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim unvanımız Öğretmen. O bilinçle hareket ettiğimiz de sıkıntı olmaz” dedi.

“VELİMİZİN DUYARLILIĞI GURURLANDIRDI AMA İLK KEZ OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞAŞIRDIK”

Okul öğretmenleri duyarlı velinin bu mektupla gururlandıklarını ve mutlu olduklarını belirtirken şaşırdıklarını da ifade ederek, “ Olması gereken bu belki ama ilk kez bir veli teşekkür için mektup yazıyor çok şaşırdık” diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ise “Velinin duyarlılığı bizleri şaşırttı ama keşke bu olay şaşırtıcı olmasaydı. Toplum tarafından genel geçer kabul edilerek teşekkür etmeyenler keşke gelip teşekkür etseydi” dedi. Müdür Bilen, bu teşekkür mektubu nedeniyle Sakarya Okulu eğitimcileri için bir kutlama yapacaklarını ifade etti. 

443 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri