VALİ TURHAN BALIKESİR'E VEDA ETTİ
Tarih : 2014.09.18  09:13:36
Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir'e veda etti. Valilik bahçesinde düzenlenen veda töreninde duygusal anlar yaşandı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan "Balıkesir hizmet etmenin onurunu gururunu yaşadım. Balıkesir'e hizmet etmek benim için gerçekten bir şereftir. Bir hoş seda bıraktıysam ne mutlu bana. Ben görevimi benden sonraki arkadaşıma bayrağı daha yüceltmek için devrediyorum, huzurluyum. Sizleri çok seviyorum" dedi.

 VALİ TURHAN BALIKESİR'E VEDA ETTİ

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan için valilik bahçesinde veda töreni düzenlendi. Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, daire müdürleri, Şehit ailesi yakınları ile valilik personelinin katıldığı veda töreninde bazı valilik personelleri gözyaşlarına hakim olamadı. Vali Ahmet Turhan'ın da duygusal anlar yaşandığı görülürken, Balıkesir basını da Vali Ahmet Turhan'a yeni görevinde başarılar diledi.
Vali Ahmet Turhan'ın talimatı üzerine polis telsizi aracılığı ile görevdeki tüm ekiplere başarı ve sağlık temennisi iletildi. Vali Turhan, Emniyet teşkilatına "Allahaısmarladık. Bundan sonraki görevinizde başarılar dilerim" dedi. Turhan ayrıca basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Balıkesir hizmet etmenin onurunu gururunu yaşadım. Balıkesir'e hizmet etmek benim için gerçekten bir şereftir. Bir hoş seda bıraktıysam ne mutlu bana. Ben görevimi benden sonraki arkadaşıma bayrağı daha yüceltmek için devrediyorum, huzurluyum. Sizleri çok seviyorum" dedi. Turhan daha sonra makam aracıyla Ankara'ya yola çıktı. 

170 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri