1700 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİLER
Tarih : 2014.09.19  09:15:50
Geçtiğimiz hafta Altınova Pazarında başlattıkları çalışmayı Ayvalık Perşembe Pazarında devam ettiren Ayvalık Meyve ve Sebzeciler Odası yeni eğitim öğretim yılında, Bin 700 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı.

“Eğitim çok önemli. Eğitim için her şey mübah” diyen Oda Başkanı Elmas Özmen ve oda yönetimi, 50 öğrencinin okul kıyafeti ve tüm kırtasiye masraflarını karşılamaya hazırlanıyor.

Elmas Özmen başkanlığındaki Ayvalık Meyve ve Sebzeciler Odası yönetimi, 2014-2015 Eğitim öğretim yılı başında ilçedeki Bin 700 öğrenciyi, kırtasiye malzemeleriyle dolu hediye paketi ile sevindirdi. Önceki hafta, Altınova Pazarında bin adet kırtasiye malzemesini öğrencilere dağıtan  oda yönetimi, Ayvalık merkezinde kurulan Perşembe Pazarında 700 öğrenci için hazırladığı hediye paketlerini sahiplerine ulaştırdı. İlköğretim okulu öğrencileri için içinde 3 adet defter, 3 adet kurşun kalem, kırmızı kalem, silgi, kalemtraş ve cetvel takımı bulunan toplam bin hediye paketi kısa sürede tükendi. Oda Başkanı Elmas Özmen, ikinci başkan Murat Eygin, Genel Sekreter İsmail Anak, Mustafa Özkuru, Sanem Ekmekçi, Ali Gök ve Akın Çakır, eğitime destek vermeye yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Oda Başkanı Elmas Özmen, “Eğitim için her şey mubahtır” dedi.  Anneler ve Babalar Gününde özel etkinliklere imza atan pazarlarda markette kullanılan tekerlekli arabaları vatandaşın hizmetine sunarak alış veriş kolaylığı getiren Ayvalık Meyve ve Sebzeciler Odası, bu örnek çalışmayı  daha da geliştirerek, Abdülvahit Sağlam, İstiklal ve Gazi Okulunda, müdürlerin belirleyeceği 50 ihtiyaç sahibi öğrenciye   okul kıyafetleri başta olmak üzere tüm okul malzemeleri alacak. 

227 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri