BASKİ’DE GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI
Tarih : 2014.10.25  09:35:33
BASKİ Körfez Şubesi Müdürlüğü’nde görev bölümü yapıldı. BASKİ Körfez Şubesi Müdürlüğü binasında gerçekleşen görev bölümü sırasında AK Parti Edremit Kurucu İlçe Başkanı Özkan Kostak da bir ziyarette bulunarak, ekibe “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

BASKİ Körfez Şubesi Müdürlüğü personeli işletme binasında toplandı. Edremit, Havran, Burhaniye şefleri ve çalışanlarının yanı sıra toplantıya AK Parti Edremit Kurucu İlçe Başkanı Özkan Kostak da katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta “Biz Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur, BASKİ Genel Müdürümüz Mustafa Bayram ile devamlı koordineli çalışıyoruz. Yaptığımız icraatlar hakkında devamlı bilgilendirmede bulunuyoruz. Kendileri Körfeze çok önem veriyorlar. Her şeyin eksiksiz ve kusursuz yapılmasını istiyorlar. Biz BASKİ Körfez Şubesi Müdürlüğü olarak Haziran ayında göreve başladığımızda yaklaşık 1 milyon nüfusa hizmet vermeye çalıştık. Bizim ilk hedefimiz yaz sezonunu en az sorunla atlatmaktı. Allah’a şükür bunu büyük oranda başardık. Körfezde o kadar sıkıntı var ki, en basiti Kazdağları eteğinde bulunan bir Narlı’da, Avcılar gibi mahallelerimizde su sıkıntısı vardı. Bunları giderdik. Sistemli bir çalışma ile Edremit Körfezinde su, kanalizasyon ve arıtma sıkıntılarını temelden başlayarak çözeceğiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla artık biz büyük bir aile olduk. Bizim işimiz hizmet. Kutsal bu görevde hepinizin fedakârca çalışacağınızdan bir şüphem yok. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Allah vatandaşımıza karşı yüzümüzü eğdirmesin” dedi.

“HEPİNİZ GÖREVİNİZİ LAYIKIYLA YAPIN”

AK Parti Edremit Kurucu İlçe Başkanı Özkan Kostak ise “Yeni bir oluşum var. Bu oluşumda görev alan sizler Edremit Körfezindeki sıkıntıları giderecek ve sağlam bir temelin taşlarını oturtacaksınız. BASKİ Belediyeler üstü bir kurum. Edremit Belediyesi, Havran Belediyesi, Burhaniye Belediyesi’nin üstünde bir kurum. Sizler en büyük sorumluluk altında çalışacak arkadaşlarsınız. Bizim sizlerden beklentimiz, işinizi, vazifenizi en layıkıyla yapmanızdır. Ben başta Enis Bey olmak üzere hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Özkan Kostak daha sonra BASKİ Körfez Şubesi binasını gezerek bilgiler aldı.  

377 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri