KAYMAKAM AHMET ERDOĞDU EBRU SANATI YAPTI
Tarih : 2014.10.28  09:27:49
Balıkesir’de hazırladıkları başarılı projelerle adından söz ettiren Sıdıka Sami Kula Anaokulu hafta sonu düzenledikleri etkinlikle bir araya geldi.

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında hazırladıkları “Değerler Projesi”yle adından söz ettiren Sıdıka Sami Kula Anaokulu Yücel Et Restaurant’ta düzenledikleri kahvaltı etkinliği ile öğrenci aileleri kaynaştı. Etkinliğe Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, Milli Eğitim Şube Müdürü Sami Günnü’nün yanı sıra Güzel Sanatlar Derneği, Türk Eğitim Vakfı ve OBİDER yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Meral Çorak “Bugün burada, okulumuzda uyguladığımız Görsel Sanatlarla ilgili projemizin farkındalığını yaratmak, değerli misafirlerimiz ve velilerimizin çocuklarıyla birlikte etkinliklere katılarak yapılacak çalışmalarla kaliteli eğitim içerikli zaman geçirmelerini sağlamak istedik. Görsel sanatlar çalışmalarıyla çocuklarımızın erken yaşta ilgi ve yeteneklerinin farkındalığını sağlayarak ileride daha başarılı ve kendi ayakları üstünde durabilen, ‘Değişen dünyanın, gelişen çocukları’ olmalarını temel hedefimiz olarak belirledik. Etkinliğimize katılan herkese teşekkürlerimizi sunar böyle güzel başka etkinliklerde birlikte olmayı dilerim” diye konuştu.

Böyle bir etkinliğe katılmaktan mutlu olduğunu belirten Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ise şunları söyledi: “Okullarımızın birlik ve beraberliğini arttırıcı bu tür etkinleri her zaman destekliyoruz. Bu konu da değerli çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimizi kutluyorum.”

Canlı müzik eşliğinde yapılan kahvaltı etkinliğinde öğrenciler ve velileri kaynaştırıcı etkinlikler de düzenlendi. Ebru Sanatı, boyama, kil atölyesi, ahşap ve taş boyama, resim atölyesi, hamur etkinliği ve çini atölyesinin öğrencilerin yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini öne çıkardı. Yapılan çalışmaları gezen Kaymakam Ahmet Erdoğdu ve beraberindeki heyet bu tür etkinliklerin il geneline yayılması konusunda hem fikir oldular. Öğrenci ve veliler ise yaptıkları eserler ile hafta sonunu böyle mutlu geçirdikleri için okul yönetimine teşekkür ederek etkinlikten ayrıldılar.

328 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri