"EDREMİT'İN HAKKINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ!"
Tarih : 2014.11.15  09:25:55
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve CHP Milletvekilleri Ayşe Nedret Akova ve Namık Havutça ve CHP Genel Sayman Yardımcısı 22’inci dönem CHP Milletvekilliği yapan Ali Kemal Deveciler ile birlikte, önce Edremit CHP İlçe Başkanlığını, ardından Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ağbaba ve birlikte geldiği heyet ile bu ziyaretlerden sonra Zeytinli Mahallesinde Aşure Hayrına katıldı. Ağbaba, en başarılı yerel yönetimlerin CHP’li Belediyelerden çıktığını belirterek, “Edremit’in hakkını korumak için TBMM mücadele edeceklerini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili olan Veli Ağbaba, Edremit CHP İlçe binasında partililer buluşurken Parti üyelerine ilk konuşmayı Edremit CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım yaptı Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababanın ilçeye ziyaretlerininden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Bölge milletvekilleri ile İl Başkanı Muzaffer Mavuk’ta partililere kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Ağababa partililere kısa bir konuşma yaparken” AKP İktidarını ülkeyi getirdiği son noktayı çarpıcı örneklerle açıklarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan’ın tek adamlık sevdası yüzünden ülkenin bölünme aşamasına geldiğini vurguladı. Cumhurbaşkanın her konuyu çok iyi bildiğini zannederek her konuya müdahil olmaya devam ettiğini söyledi. Ağababa, 2015 yılında gerçekleşecek seçimlerin CHP’nin başarısıyla son bulacağını ve Ak Parti’nin de büyük düşüş yaşayıp iktidar olma şanslarının kalmayacağını özellikle vurguladı.

 

Beraberinde CHP PM Üyesi ve Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ayşe Nedret Akova, Namık Havutça, CHP Genel Sayman Yardımcısı 22’inci dönem CHP Milletvekilliği yapan Ali Kemal Deveciler ve CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ile beraber "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı makamında ziyaret etti.

Çalışmalarla ilgili olarak CHP heyetine bilgiler veren Başkan Saka, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Edremit'in öz mallarını hukuki olmayan yöntemlerle ellerinden almak istediğini söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, en başarılı yerel yönetimlerin CHP’li Belediyelerden çıktığını belirterek “Öncelikle 7 defa seçim kazanan ve 27 yıldır görevde başında olarak CHP bayrağını başarıyla dalgalandıran Kamil Saka Başkanımızı ve ilçe örgütümüzü 68 yıl aradan sonra Edremit’te elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Kamil Başkanın bilgi ve deneyimlerinden diğer belediyelerimizi de faydalandıracağız. Yine diğer belediyelerimizin deneyimlerini de Edremitli yurttaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına Edremit Belediyesi ile paylaşacağız” dedi.

CHP Genel Merkezi olarak Edremit'in ve Edremitli yurttaşların mallarının korunmasında sonuna kadar mücadele ortaya koyabileceklerini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından zor durumda bırakılan Edremit'in durumunu TBMM'de ve Ankara'da gündeme getireceklerini ifade etti.

457 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri