EDREMİT TERMAL TURİZM ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA ERGUVAN SEÇİLDİ
Tarih : 2014.11.18  11:01:07
Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin genel kurul toplantısı yapıldı.

Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan’ın birlik başkanlığına seçildiği toplantıda ayrıca birliğin karar organları belirlendi. 
Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin genel kurulu Ticaret Odası salonunda yapıldı. Mahalli seçimler öncesinde Edremit Kaymakamlığı ile kapatılan Güre Belediyesi’nin üyesi bulunduğu birliğe yeni dönemde Ayvalık Belediyesi ve turizm işletme belgeli tesislerin temsilcileri de dahil oldu. Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Atamer Ulusoy, birlik üyesi belediye meclis üyeleri ve turizmcilerin katıldığı toplantıda, birliğin karar organları seçildi. Birlik başkanlığına Kaymakam Erguvan seçildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan turizm belgeli konaklama tesisleri ve deniz turizmi tesisleri temsilcileri adına 4 üye seçildi. 
Kaymakam Abdulhamit Erguvan, Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nde daha önce kaymakamlık ve Güre Belediyesi’nin yer aldığını, ancak Balıkesir’n büyükşehir olması ile birlikte birliğin üye yapısının da değiştiğini belirtti. Erguvan, Ayvalık Belediyesi ve turizm işletmelerinin de iştirakiyle birliğin güçlendiğini ifade etti. 
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da, Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin termal turizmi desteklemek için ile kurulduğunu belirtti.
(BT-MŞ)

 

333 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri