SAKA, EDREMİT KENT KONSEYİ BAŞKANI SEÇİLDİ
Tarih : 2014.11.24  10:17:13
Edremit Kent Konseyi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı sonunda Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, oy birliğiyle Edremit Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Edremit genelindeki derneklerin ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Edremit Kent Konseyi toplantısı Edremit Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Kamil Saka ve meclis üyelerinin de katıldığı konsey toplantısında dernek ve sivil toplum örgütü temsilcileri söz alarak konuşma gerçekleştirdi.

Edremit’i şeffaf ve adaletli bir yönetim anlayışıyla idare etmek gayesinde olduklarını ve adımlarını buna göre attıklarını belirten Başkan Saka, bu çerçevede hangi etnik kimlikten olursa olsun her kesimin kent konseyinde söz sahibi olduğunu belirtti. Kent Konseyi’nde alınacak kararların Edremit’in geleceğe dönük yönetim anlayışına da şekil vereceğini belirten Başkan Saka, “Çağdaş ve Marka Kent” olabilmek için belediye, kent konseyi, tüm siyasi partiler, dernekler ve sivil toplum örgütlerinin tek vücut halinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Toplantıya katılanların oy birliğiyle Edremit Kent Konseyi’nin yeni başkanı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka oldu.

186 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri