KAFAOĞLU ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
Tarih : 2014.11.25  10:15:56
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Altıeylül İlçesi'nde bulunan okulları gezerek öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Başkan Zekai Kafaoğlu ilk olarak hafta etkinlikleri kapsamından Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene katıldı. Başkan Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray ile birlikte Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, General Kemal İlk ve Ortaokulu ile Köylüköy İlkokulu'nu ziyaret etti; öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu öğretmenlere günün anısına Hasan Basri Çantay'ın şiir kitabı ile ajanda hediye etti.

"MESLEĞİMİZ YÜCE VE KUTSALDIR"

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik yaptığı konuşmada "Günümüz bir güne sığmış değil. Öğretmenlik bir gün hatırlanacak meslek değil. Sizlerin özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Mesleğimiz yüce ve kutsaldır. Mesleğimizi ve çocuklarımızı seviyoruz" dedi. 

"ÖĞRETMENLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLİYORUZ"

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise "Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Öğretmenlerimiz bizim her şeyimiz, gelecek sizlerin ellerinizde. Bizleri de yetiştiren sizlersiniz. İlkokuldan üniversiteye kadar hep öğretmenlerimizden bir şey öğrendik. Gelecek nesil sizlerin elinde yükselecek. Sizlere çok büyük gayret düşüyor. Bizi yetiştiren ve hayatını kaybeden öğretmenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Öğretmenlerimiz başımızın tacı. Sizlere güveniyor, inanıyoruz. Öğretmenlerimizin kıymetini biliyoruz. Değerli ve kıymetli öğretmenlerimize çam sakızı çoban armağanı hediyeler verdik. Bunu Altıeylül ilçesinde bulunan tüm okullara dağıttık" diye konuştu.   

MEHTERAN ÖĞRETMENLERE KONSER VERDİ

Başkan Zekai Kafaoğlu'nun Köylüköy İlkokulu ziyaretinde ise mehteran jesti vardı. Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu 3/C Sınıfı Kuva-yi Milliye Mehteran Takımı gün dolayısıyla Köylüköy İlkokulu'nda öğretmenlere konser verdi. Protokol ve öğrencilerin de izlediği konser büyük alkış aldı. Köylüköy İlkokulu'ndaki öğretmenler miniklerin jestinden dolayı teşekkür etti. Okul ziyaretleri esnasında okul yönetimleri ve öğretmenler nezaketlerinden dolayı Başkan Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ettiler. Başkan Kafaoğlu okul ziyareti sonrasına öğrencilerin sevgi seli ile karşılaştı.

 

 

 

223 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri