FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ALTINOLUK'A MÜDAHALE
Tarih : 2014.11.28  09:31:14
Altınoluk Mahallesi'ni etkileyen yoğun sel sularının oluşturduğu hasarlar, Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin müdahalesi ile gideriliyor.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın bizzat yerinde incelemeler yaptığını ve gerekli talimatları verdiğini belirten Fen İşleri Müdürü Yahya Uyan, hasar gören bölgelerde ekiplerin gerekli çalışmaları sürdürdüğünü ve kısa süre içerisinde bitirileceğini belirtti.

Edremit genelini etkisi altına alan şiddetli yağışlar sonrası Altınoluk Çam Mevkii başta olmak üzere mahallenin çeşitli bölgelerindeki yollarda meydana gelen hasarlar, Fen İşleri Müdürlüğü personeli tarafından onarılıyor.

Böylesi istenmeyen hadiselerin olağanüstü durumlarda yaşanabildiğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, metre2 başına yoğun bir yağışın gerçekleştiğini belirtti. Ekiplerin gün boyu Altınoluk’un çeşitli bölgelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden yetkililer, yol bakım ve onarım çalışmalarına günlük olarak Edremit genelinde devam ettiklerini sözlerine eklediler.

289 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri