CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ENGELLİ GENCİN İSTEĞİNİ KIRMADI
Tarih : 2014.12.04  09:43:59
CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NIN İLK ENGELLİ KAFİLESİ SARAYIN MİMARI FATİH ÜNAL TARAFINDAN GEZDİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zihinsel engelli Neslihan Baş'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı gezme isteğini istediğini kırmadı. Bunun üzerine engelliler için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bugün bir resepsiyon verildi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam saatlerinde "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Saray Engelsiz, Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyuncak, takı ve aksesuar atölyelerinde incelemelerde bulunmuş, engelli çocuklarla da sohbet etmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı gezmek istediğini söyleyen zihinsel engelli Neslihan Baş'ın bu isteğini kırmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun üzerine bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir resepsiyon verdi. Engelli gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun ilgiyle karşılandı. Engelli gençler günün anısına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ENGELLİLERİ CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NIN MİMARI GEZDİRDİ
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilk kez gelen engelli misafirler sarayın mimarı Fatih Ünal tarafından gezdirildi. Göreneller Görme Engeliler İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan koro resepsiyonda parçalarını seslendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gitar çalan görme engelli gençlere miniklere hayran kaldı, onları bir süre ayakta izledi. 
Öte yandan görme engelli bir genç tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kırmızı-beyaz boncuklarla işlenen Türk bayrağı hediye edildi. 

651 kez okundu
Diðer Politika Haberleri