EDREMİT’TE YAĞMUR SULARINA ÖNLEM ALINIYOR
Tarih : 2014.12.17  09:56:40
Edremit’te kış mevsiminde önceki yıllarda tehlike oluşturan yağmurlarlar Edremit Belediyesi’nin aldığı önlemler ile tehlikem olmaktan çıkıyor.

. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son olarak Hamidiye Mahallesi’nde yağmur suyu drenaj hattı döşeniyor.

Edremit ilçesinde kış mevsiminde meydana gelen aşırı yağışlar artık tehlike olmaktan çıkıyor. Edremit Belediyesi tarafından kış mevsimi öncesinde alınan tedbirler ve yeni yapılan yağmur suyu hatları ile ilçede önemli bir sorun yaşanmıyor. Edremit Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından son olarak Hamidiye Mahallesi 602. ve 603. sokaklarda yeni yağmur suyu drenaj hattı döşeniyor. Bir haftada tamamlanması planlanan drenaj hattı ile mahalleni önemli bir sorunu ortadan kaldırılmış olacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, Hamidiye Mahallesi ve ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde yeni yağmur suyu drenaj hatları, mevcut hatların bakım, onarım ve temizliğinin devam ettiğini söylediler. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da Edremit’te öncelikle altyapı sisteminin sağlıklı bir hale gelmesi için çalıştıklarını belirterek, “Öncelikle tehlike arz eden noktalardan başlamak üzere yağmur suyu hatlarına yeni ilaveler yapıyoruz. Hamidye Mahallesi’nde iki sokakta yeni hatlar döşüyoruz. İlçemizin her noktasında kış mevsiminin sorunsuz bir şekilde geçmesi için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

296 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri