ERMENİ SOYKIRIMI İDDİASINA KARŞI 1200 İMZA
Tarih : 2015.01.17  09:57:40
Ermeni Diasporasına karşı Ayvalık’ta oluşturulan Talat Paşa Komitesi, Ermeni Soykırımı iddiasının ‘Uluslararası bir yalan’ olduğunu ve bunu Ayvalık’tan başlatacakları önder bir hareket ile anlatacaklarını açıkladı.

14 Ocak’ta İmza kampanyası ile başlayan çalışma kapsamında, bugün konunun uzmanları ile bir söyleşi de düzenlenecek.

Ayvalık’ta oluşturulan Talatpaşa Komitesi,  14 Ocak Çarşamba günü Talatpaşa Caddesinde düzenlediği imza kampanyasında, Ermeni soykırımı iddiasının uluslararası bir yalan olduğunu ifade etti.  Ermeni Diasporasının hamlelerine karşı, Ayvalık’ta oluşturulan Talatpaşa Komitesi  ‘Sözde Ermeni Soykırımı iddiasına karşı Milli Kurtuluş Savaşımızın haklılığına dayanıyoruz’ düşüncesiyle düzenlediği kampanyada,  1200 imza topladı. Toplanan imzaların, mücadele sürecinde Türkiye ve Avrupa’da kullanılmak üzere Talatpaşa Komitesi Başkanı Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin'e teslim edileceği öğrenildi.

TALATPAŞA KOMİTESİ BAŞKANI SÖYLEŞİ İÇİN AYVALIK’A GELİYOR

17 Ocak Cumartesi günü Saat 13.00’te İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde, Talatpaşa Komitesi Başkanı Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin ve İstanbul Üniversitesi Araştırma Görevlisi Mehmet Perinçek’in katılacağı ‘1915’ten günümüze Ermeni Soykırımı yalanı’ başlıklı söyleşi  gerçekleştirecek.

334 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri