ESNAFA KART AVANTAJI
Tarih : 2015.01.24  09:46:44
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, DenizBank, Burhaniye Esnaf Odası’yla anlaşma yaparak oda üyelerine esnaf dostu İşletme Kart’ın avantajlarını sunmaya başladı. Oda üyeleri, İşletme Kart ile faturalarını ödeyebileceği gibi, ihtiyaçları olduğunda nakit de çekebilecekler.

 İşletme Kart’ın çok büyük kolaylıklar sağladığını anlatan Denizbank Şube Müdürü Lütfi Çetinkaya, esafların, internetten ve ATM’den prosedür, evrak işleriyle uğraşmadan 7/24 taksitli kredi kullanabileceklerini anlattı. Müdür Çetinkaya,” Oda üyeleri işletme kartı ile oda aidatlarını taksitli ödeyebilecektir. DenizBank, esnafın ülke ekonomisi için katkısını biliyor ve esnafı desteklemeye devam ediyor.  Burhaniye Esnaf Odası, üyelerinin DenizBank İşletme Kart avantajlarından yararlanabilmesi için anlaşma yaptık. 15/01/2015  tarihinde yapılan anlaşmayla İşletme Kart’ın avantajları,Burhaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel olarak sunulmaya başlandı” dedi. 

Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan’ın da katıldığı imza töreninde iki kurum arasındaki iş birliğiyle ilgili açıklama yapan DenizBank Burhaniye Şube Müdürü  Lütfi Çetinkaya” “DenizBank olarak amacımız, bir yandan KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarına cevap verirken, bir yandan da günlük hayatlarında çeşitli avantajlar sağlayacak, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunmak. Bu bakış açısı ile de  KOBİ’lere hem finansman hem de hizmetlerimiz  açısından daha fazla destek olabilmek amacıyla ürünlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Ürünlerimizi geliştirirken KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek,  ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün ve hizmet paketleri oluşturuyoruz. İşletme Kart ile KOBİ’lerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Burhaniye  Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerini İşletme Kart’ın avantajlı dünyasına bekliyoruz. İşletme Kart, esnaf odası üyelerine fırsatlar sunan bir platform olarak konumlanıyor. İşletme Kart ile Oda üyelerinin, ihtiyaçları olduğunda nakit çekebiliyor, internetten ve ATM’den prosedür ve evrak işleriyle uğraşmadan 7/24 taksitli kredi kullanabiliyorlar. İşletme Kart sahipleri Cuma günleri çektikleri nakdi, Pazartesi günü masrafsız faizsiz geri ödeyebiliyor ve hafta sonu ödemelerinde kolaylık sağlayan 0 faizli Hesap’tan faydalanabiliyor. İşletme Kart ayrıca fatura, vergi, SGK pirim ödemeleri ve OGS ödemelerinde otomatik ödeme imkanı sunuyor. SGK ödemeleri için 1.200 TL’ye kadar ek limit imkânı, DenizBank Shuttle Hizmeti'nden %30 indirim, MasterKOBİ fırsatları ve Sanal POS üzerinden e-ticaret işlemleri yapabilme imkanı da İşletme Kart’ın sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. İşletme Kart’ın benzersiz imkanlarından faydalanmak için tüm DenizBank şubeleri, ATM’leri, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı ve 444 0 804  KOBİ ÜMİT İletişim Merkezi KOBİ’leri bekliyor” dedi. 

373 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri