Başkan Yılmaz: "Hız kesmek yok"
Tarih : 2015.01.24  09:47:51
Karesi Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Karesililerin modern bir şehirde yaşaması için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son olarak Hisariçi Mahallesi Turan Caddesi üzerindeki yolun bozuk bölümlerini yeniden asfaltladı.

Karesi İlçesi merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri; yaklaşık 50.000 metrekare kilit parke taşı ve 1000 metre bordür döşemesi yaptı. Karesi İlçesi'ndeki merkez ve kırsal mahalleleri düzenlerken Avrupa'daki mahalleleri örnek aldıklarını vurgulayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Vatandaşlara 'daha iyi nasıl hizmet verebiliriz' sözünü hiç unutmuyoruz. Fen İşler Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerimiz de titiz bir şekilde mahallerimizdeki bozuk asfaltları söküp, yerine yeni asfaltları döküyor. Asfaltlama çalışmalarımız havaların düzelmesi ile birlikte ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerimizde daha da hızlanacak. Kilit parke taşı döşeme işleri de tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerde bu konuya ağırlık verdik" dedi.

ÖNCE TESPİT SONRA UYGULAMA
30 Mart tarihinden itibaren 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında bir çok okulu ziyaret ettiklerini açıklayan Başkan Yücel Yılmaz, "Bu ziyaretlerimizde okulları tek tek gezdik. Okul Müdürlerimiz, okullarındaki eksikleri bizlere bildirdiler. Biz yaptığımız tespitler sonucunda öğrencilerimizin daha sağlıklı binalarda eğitim görmesi için gerekli onarım çalışmaları yaptık. Bazı okullarımızın da peyzaj çalışmalarını gerçekleştirdik. Cami cemaatimizin daha temiz camilerde ibadetlerini yerine getirmeleri için kurduğumuz temizlik ekipleri ile camilerimizin içini ve bahçesini düzenli bir şekilde temizletmeye başladık. Belediyemizdeki tüm birimlerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor" dedi.  

204 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri