Karesi parmaklarınızın ucunda
Tarih : 2015.01.30  09:11:18
Karesi Belediyesi, hizmette kaliteyi yükseltmek ve vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için 'Karesi Kent Rehberi' uygulamasını hayata geçirdi. Vatandaşlar artık harita.karesi.bel.tr adresine girerek Karesi İlçesi sınırları içerisindeki tüm bina, yol, ada ve parsel, kapı numaratajları, faaliyet bilgileri, bina resimleri, sokak uzunlukları ile konum bilgilerine ulaşabilecek.

Teknolojik altyapısıyla göz dolduran Karesi Belediyesi, vatandaşlara hem kenti daha yakından tanıma hem de belediyenin bir çok hizmetine kolayca ulaşma imkanı sağlıyor. Son teknolojik gelişmelerden faydalanarak, vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Karesi Belediyesi, son olarak Karesi Kent Rehberi'ni uygulamaya geçirdi. Oluşturduğu e-belediyecilik sistemi sayesinde vatandaşlara borç ödeme, imar durumu sorgulama gibi bir çok konuda kolaylık sağlayan belediye, Kent Rehberi uygulamasıyla da adres, ada, parsel, faaliyet sorgulama, bina resimlerine ulaşma, konum bilgisi alma ve ada-parsel ölçme imkanı sunuyor. Vatandaşlar, harita.karesi.bel.tradresine girerek, aradıkları ada-parsel ve bina bazında nokta sorgulama yapabilecek. Vatandaşlar, Kent Rehberi uygulaması sayesinde aradıkları adres, bina, mahalle ve sokaklara görüntülü olarak da ulaşabilecek.

DOĞRU VE HIZLI BİLGİ

Karesi'de yaşayan vatandaşlara daha nitelikli ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla Kent Rehberi uygulamasını hayata geçirdiklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Doğru ve hızla erişilebilecek bilgiye her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Karesi Belediyesi olarak teknolojinin sağladığı her türlü kolaylığı, bizler de vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. 

 

322 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri