MHP’NİN AĞIR ADAYI MEHMET AĞAR…-
Tarih : 2015.03.17  09:13:10
Balıkesir’de ülkücülük adına uzun yıllardan beri hizmet veren ve bedel ödeyip Milliyetçi Harekete damgasını vuran Körfezin sevilen ve sayılan Ülkücüsü ve iş adamı Mehmet Ağar önceki gün Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi İl binasına gelerek Milletvekili Aday Adaylığını çok kalabalık partililerin önünde açıkladı. Mehmet Ağar’ın Aday Adaylığı açıklaması adeta tüm ezberleri bozdu !..

Balıkesir 70 Kuşağı Ülkücüleri'nden Necatibey Eğitim Enstitüsü Mezunu olan Burhaniye'de Emlak - Oto Alım satım İşletmeciliği yapan Körfez Bölgesi MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ağar, adaylık açıklaması için  Körfez MHP İlçe Teşkilatları ve sevenlerinin oluşturduğu araç konvoyu ile Balıkesir İl Merkezi'ne giderken Ekilmiş Tesisleri Önü'nde MHP MKK Üyesi İş Adamı Hüsnü Uçar tarafından davul zurna ile karşılandı.

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü Balıkesir MHP İl Merkezi'nde İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, MHP İlçe Başkanları, Balıkesir ve İlçelerinden gelen eski arkadaşları, Körfez MHP İlçe Teşkilatı başkan ve üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkan ve üyelerinin de katıldığı çok kalabalık bir sevgi çemberi içinde MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Mehmet Ağar daha sonra Alaca Mescit'te MHP'li yöneticiler ve sevenleri ile birlikte dua etti.

Mehmet Ağar yaptığı Adaylık açıklamasında “Sayın İl Başkanım, ilçe başkanlarım ve ilçe yöneticilerim. Saygıdeğer gönüldaşlarım ve bizi yalnız bırakmayıp buralara kadar gelerek bizi onurlandıran hemşehrilerim, değerli basın mensupları hepinize en derin sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım. Hepinizin malumu olduğu üzere 7 Haziran’da 25.Dönem Milletvekilliği genel seçimleri yapılacaktır. Bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğumuzu halkımızla, gönüldaşlarımla ve siz basın mensubu arkadaşlarımla paylaşmaya geldim. Değerli misafirler, sizlere hem Balıkesir, hem de ülkemiz için önemli gördüğüm birkaç konuya temas etmek istiyorum. Balıkesirimizin yıllardır Ankara’da yeterince temsil edildiğini görmedim. Yerel ve genel bazda yapılan siyasi denge hesapları ve tepeden inme bazı adaylar neticesinde seçilen veya seçilemeyen şahıslar seçim sonrasında adeta Balıkesir’i unutuyorlar.

Bilhassa iktidar partisi Milletvekilleri arada bir Balıkesir’e çay-kahve sohbeti yapmaya geliyorlar.

Ankara’ya giden vatandaşlarımız, teşkilat yöneticilerimiz çok iyi bilirler partilerin genel merkezlerinde, kamu kurum ve kuruluşlarında Balıkesir’i temsil eden kaç kişi bulabiliriz. Bu eksikliği ilçe Başkanlığım esnasında derinden hissedenlerdenim. Bunun yegane sebebi buradan seçilip Ankara’ya gittiğinde Balıkesir’i unutan siyasilerdir.

Ben Balıkesir’de doğdum, Balıkesir’de okudum. Hayatımın büyük bölüm Körfez’de geçti. Yaptığım işlerden dolayı Balıkesir’in 20 ilçesini yakından bilirim. İnanıyorum ki gönüldaşlarımız Körfez denince Mehmet Ağar, Mehmet Ağar denince Körfez akıllarına gelmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bilimi rehber edinen imanlı kadroları memleketimizin ve Balıkesir’imizin unutulmuşluğunun ihmal edilmişliğinin üstesinden gelecek donanıma sahiptirler.

Milliyetçi Hareket Partisi tek başına iktidara geldiğinde; memleketimizin başına örülmek istenen başta çözüm süreci, açılım süreci gibi bütün yıkım projelerini buna sebep olanların başlarına geçireceğiz. Buna söz veriyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında hem ülkemizin hem Balıkesir’imizin geleceği daha aydınlık olacaktır.

Türkiye’mizin iç huzuru bozulmuştur. Bizi biz yapan yapı taşları ve harçlar tek tek koparılıp atılmakta ve ayrışma hızlandırılmaktadır. Gergin ve huzursuz bir toplum haline getirildik.

Ağır ekonomik şartlar milletimizin en büyük hasletlerinden olan yardımlaşma ve dayanışma duygusunu da yok etmektedir. Halkımızın %80’i borçludur, bu bizim kaderimiz olmamalıdır.

Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en zor dönemini yaşamaktadır İşte böyle bir süreçte 7 Haziran seçimlerinde aday olmak için büyük bir heyecanla yola çıktım. Balıkesir’in makus talihini kırmak için yola çıktım. Bu inanç ve azimle bu yarışma olmam gerektiğine inandım. Eğer kısmet olursa, teveccühlerinizle seçilirsem, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sizlere söz veriyorum” dedi.

Ağar’ın konuşmaları alkışlarla karşılandı. Alaca Mescit Önünde misafirlere Çanakkale Şehitleri'nin son yemeği olan bulgur pilavı ikram edildi.

 

 

1160 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri