Hasan Özpolat’tan ; MİTİNG GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI
Tarih : 2015.03.20  09:11:07
Balıkesir CHP Milletvekili Aday Adayı Hasan Özpolat, dün Edremit CHP İlçe binasının önünde Partililerle miting havasında buluştu.

Altınoluk Beldesinin son bir döneminde belediye başkanlığı görevini de başarıyla yapan Mimar Hasan Özpolat, Aday Adaylık açıklamasını toplanan partililere yaparken miting gibi açıklamasına gösterilen yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. 

Özpolat, yapılacak olan 29 Mart ön seçiminde bazı noktalara dikkat çekti.  Balıkesir CHP Milletvekili Aday Adayı Mimar Hasan Özpolat halka hitaben yaptığı konuşmada “Uzun yıllar sonra CHP‘de birçok ilde yaklaşan genel seçimde parti içi aday belirleme iradesi parti üyelerine ön seçimle yetki verilmiştir. Bu saatten sonra parti üyelerinin üzerinde özgür iradelerinin üstüne ipotek konmamalıdır, baskı ve yaptırımlar uygulanmamalıdır. Üyeler özgürce sandığa nasıl gidiyorsa, gönlünde inandığı ve güvendiği adaylar adayına oyunu özgürce atmalıdır. Bazı çevreler tarafından bu konu istismar edilmemeli. Yoksa bunun zararını parti olarak görebiliriz. Ben partili üyelerimizin duruşuna ve kendilerine çok güveniyorum. Çünkü tüm üyelerimiz demokrasi aşığı birer Türkiye sevdalısıdır. Benim Belediye Başkanlığım zamanında Altınoluk’a yaptığım hizmetler ortadadır ve hatta Balıkesir genelinde birçok köyümüze, beldemize bile hizmetler götürdüm, onlar da ortadadır. Onun için diyorum ki biz bu ön seçimde birlik ve beraberlik içinde çıkıp Partimizi Balıkesir’de zirveye taşıyacağız. Ben de var gücümle çalışacağım. Halkımızın desteğiyle Ankara’da bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğim. O donanımı, birikimi, bilgiyi, tecrübeyi, en önemlisi o azmi kendimde görüyorum. Şimdiden partimize ve yarışan arkadaşlarıma ve şahsıma hayırlısı olsun diyorum. Hasan Özpolat olarak listenin başlarında yerim olduğunu şu ana kadar sahada yaptığım görüştüğüm seçmenlerden altığım pozitif yansımalar benim başarılı bir şekilde partililerden kabul gördüğümü hissettim. Benim için önemli olan işsizlik, işsiz gençlerimiz ve kadınlarımızdı. Onlar için şayet meclise gidersem elimden geldikçe var gücümle çalışacağım ” dedi.  Hasan Özpolat’ın konuşması sık sık alkışlarla kesilirken, adeta parti önünde gövde gösterisi yaptı.18 Mart Şehitleri için parti önünde Hasan Özpolat tarafından lokma hayrı yapılırken, Hasan Özpolat’tın konuşması partililer tarafından takdir ile karşılandı.

973 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri