KARTAL, AVRUPA DEFTERİNİ KAPATTI
Tarih : 2015.03.20  09:39:27
UEFA AVRUPA LİGİ 3. TUR RÖVANŞ MAÇINDA SAHASINDA CLUB BRUGGE İLE KARŞILAŞAN BEŞİKTAŞ, SAHADAN 3-1 MAĞLUP AYRILARAK AVRUPA DEFTERİNİ KAPATTI

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında sahasında Club Brugge ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-1 mağlup ayrılarak, Avrupa defterini kapattı. 
Belçika’da oynanan ilk karşılaşmada rakibine 2-1’lik skorla mağlup olan siyah-beyazlılar, rövanş karşılaşmasında sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan mücadelenin 48. dakikasında Roman Motta’nın golüyle öne geçen Kartal, Belçika ekibinin golcüsü De Sutter’in 60. dakikadaki golüne engel olamadı. Yediği golden sonra oyunun kontrolünü rakibine kaptıran siyah-beyazlılar, Bolingoli’nin 80. dakikada, Mbombo’nun ise uzatma bölümlerindeki golüne önleyemedi. Kartal, bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti.

TARAFTARDAN BILIC’E TEPKİ
Mücadelenin 82. dakikasında Beşiktaş’ın yedek kulübesinin arkasında bulunan tribünden sahaya atlayan bir taraftar, teknik direktör Bilic’e doğru koşmaya başladı. Güvenlik görevlilerin müdahale ettiği siyah-beyazlı taraftar stadyum dışına alındı.

MUSTAFA PEKTEMEK VE TOLGA ZENGİN ISLIKLANDI
Beşiktaş taraftarı kötü performansları sebebiyle Mustafa Pektemek ve kaleci Tolga Zengin’e tepki gösterdi. Tecrübeli kaleci topu aldığı sırada ıslıklı protestoda bulunan taraftarlar, 74. dakikada teknik direktör Bilic tarafından yedek kulübesine çekilen Mustafa Pektemek’i ise uzun süre yuhaladı.

OLCAY ŞAHAN KIZARDI
Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Olcay Şahan, karşılaşmanın uzatma bölümlerinde rakibi Bamadou Obbi Oulare’ye yaptığı müdahale sonucunda direkt kırmızı kart gördü. Siyah-beyazlı taraftarlar, yetenekli oyuncunun sahadan ayrıldığı sırada alkışlayarak destek verdi.

MAÇ BİTMEDEN SAHAYI TERK ETTİLER
Siyah-beyazlıların yediği gollerden sonra Atatürk Olimpiyat Stadyumu sessizliğe bürünürken, stadyumu tamamıyla dolduran Beşiktaş taraftarı da henüz karşılaşmanın son düdüğü çalmadan stadyumu terk etmeye başladı. Az sayıda siyah-beyazlı taraftar ise kötü skora rağmen takımlarını destekledi.

320 kez okundu
Diðer Spor Haberleri