TÜM’E EDREMİT’TEN ANKARA BİLETİ ÇIKTI…
Tarih : 2015.03.27  09:02:43
Balıkesir CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tüm dün, Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde CHP’li üyelerle buluştu ve “Tüm” sevgisi kültür merkezine sığmadı…

Balıkesir CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tüm Şükrü Tunar Kültür Merkezine eşi Meryem Tüm ile yürüyerek geldi. Salona sığmayan partililer tarafından yoğun bir alkış ve tezahürat ile karşılan Mehmet Tüm salona gecikmeli olarak girebildi. Salonu hınca hınç dolduran partililer, Mehmet Tüm ve Ailesini dakikalarca alkışlayarak  ‘senin yanındayız’ mesajını vermiş oldu. Mehmet Tüm’ün partililerle buluşma günü, Tüm’ün biyografisini tanıtan bir sinevizyon gösterisiyle başlarken, hazırlanan gösteri filmini salonu dolduranlar tarafından sık sık alkışlandı. Mehmet Tüm hakkında Bölge siyasetçileri ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın konuşmaları salonda duygusallık yaşanmasına sebep oldu.

Mehmet Tüm toplanan partililere konuşmak için çağrıldıktan sonra partililer tezahüratlar ile kendisine destek oldu. Mehmet Tüm konuşmasında artık ülkede iktidar değişim zamanının geldiğini belirterek, amacının bu değişimde bulunmak ve tüm Balıkesir’e hizmet etmek olduğunu söyledi. Yıllar sonra CHP’de ön seçim ile aday belirleme sürecinin yaşanmasından dolayı adeta partilerinde  üye bazında şölen yaşandığının ve artık adayların yüzlerinin Genel Merkeze değil ,halka yani üyelere dönülmenin doğru bir yol olduğunun ve bu tercihin oluşmasında büyük gayret sarf ettiğini ve onun mutluluğunu yaşadığını söyledi. Mehmet Tüm yarışan bütün adayların birbirlerinden çok değerli olduğunu vurgularken sizin vekiliniz olmak için yetki istediğini dile getirdi.

Hayatının bütün kazançlarını Balıkesir’de edindiğini ve bu yüzden Balıkesir’e vefa ve hizmet borcu olduğunun ve bu isteğini gerçekleştirmek için yola çıktığını söyledi. Buğüne kadar girdiği her ön seçimden yüzünün akıyla çıktığını işaret etti. Bundan sonrada partili üyelerine çok güvendiğini ve güvenmeye devam edeceğini ısrarla vurguladı. Mehmet Tüm’ ün konuşması bittikten sonra Salondaki partililer adeta Tüm Ailesinin çevresinde sevgi çemberi oluştururken Mehmet Tüm’ de partililere aynı sevgi duygularıyla karşılık verirken adeta partililerden hem’ de ön sıralardan ANKARA Biletini çoktan almış gibiydi. Mehmet Tüm ailesi buluşma sonunda partililerin tebriklerini tek tek kabul ederek kendilerine seçmenlerine Teşekkür etti. Bugüne kadar Edremit’te Aday adayların yaptığı etkinlerde en büyük ve en çok katılımın Mehmet Tüm’ün olduğu gözlerden kaçmayan başka bir ayrıntı oldu.

810 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri