BAGİAD YURT DIŞINA AÇILIYOR
Tarih : 2015.04.06  08:37:49
Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Rahmi Kula, geleneksel hale gelen aylık toplantıda, üyelerini; Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Davut DOĞAN ve Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gıda ve Perakende Grup Başkanı Şadan DOĞAN ile bir araya getirdi.

Toplantıda konuşan BAGİAD Başkanı Rahmi Kula, BAGİAD olarak ilk kez yurt dışına bir gezi düzenleyeceklerini, amaçlarının ise teknolojik gelişmelerinin yakından takip etmek olduğunu ve bunun da, hem Balıkesir, hem de kendileri  için son derece faydalı olacağını söyledi.

Türkiye’nin en büyük yüz kuruluşundan biri olan Doğanlar Holding’in kurucusu Davut Doğan, Otel Basri’deki yemekli toplantıda “Girişimcilik ve Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” konusunda BAGİAD üyelerini bilgilendirdi. DOĞTAŞ Mobilya’nın kurucusu olan Davut Doğan, iş hayatındaki başarının sırlarıyla adeta büyüledi.

 Toplantıda konuşan BAGİAD Başkanı Rahmi Kula, BAGİAD olarak ilk kez yurt dışına bir gezi düzenleyeceklerini, amaçlarının ise teknolojik gelişmelerinin yakından takip etmek olduğunu ve bunun da, hem Balıkesir, hem de kendileri  için son derece faydalı olacağını söyleyerek şunları söyledi:

“Bizler elimizden geldiğince faaliyet takvimimizi dolu tutmaya ve çalışmalarımızı aksatmamaya çalışıyoruz. 41 kişilik bir gurupla iki hafta sonra Almanya/Hannover Sanayi Fuarı’na katılacağız. Herkes bireysel olarak mutlaka bu tür organizasyonlara katılmıştır. BAGİAD olarak İLK KEZ yurt dışı gezisi düzenliyoruz. Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan bu sanayi fuarının yanı sıra PORCHE fabrikasını ve MERCEDES müzesini gezerek Almanya’daki İşadamları Derneği Üyeleriyle görüşmeler yapmak üzere bir araya geleceğiz.  Şahsım adına bu kapsamlı fuar gezisinin hem Balıkesir’imiz hem de bizler için son derece faydalı olacağını düşünüyorum. En son teknoloji ürünlerin ve sistemlerin yer aldığı fuarda yapacağımız gözlemleri ve edineceğimiz deneyimleri kendi firmalarımızda uygulayabilir, bu şekilde hem şirketlerimizin büyümesinde hem de Balıkesir’imizin teknoloji ve sanayi anlamında ilerlemesine fayda sağlayabileceğimiz kanısındayım…..”

Konuşmasının son bölümünde, “Girişimcilik ve Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” konusunda üyelerine bilgi aktaracak olan Türkiye’nin başarılı İşadamlarından Davut Doğan’a teşekkürlerini ileten başarıya odaklı BAGİAD Başkanı Rahmi Kula, BAGİAD’a yeni üye olan UFUK Turnagil ve Adem AYTİMUR’a aralarına katılmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti  dile getirip “aramıza hoş geldiniz”  diyerek konuşmasını tamamladı.  

457 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri