KILIÇDAROĞLU OSTİM’DEKİ FABRİKALARI ZİYARET ETTİ
Tarih : 2015.04.10  09:37:05
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi’ndeki (OSTİM) fabrika ve üretim tesislerini ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, OSTİM’de fabrika ve üretim tesislerini ziyaret ederek işçilerle sohbet etti. Ziyarete Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı. Elektro mekanik gereçler üretim tesisi, protez üretim tesisi ve iş makineleri fabrikası gibi fabrika ve üretim tesislerini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, fabrikada staj gören bir lise öğrencisiyle de sohbet etti. Kılıçdaroğlu ayrıca protez bacak denemesinin yapıldığı bir vatandaşla da konuştu ve yetkililerden protez üretimiyle ilgili bilgi aldı.
Bir fabrikadaki işçilerden Kadir Koçyiğit, Kılıçdaroğlu’na ziyareti esnasında şunları söyledi:
“Siyasetinde dürüst düzgün kararınca yapılmasını istiyoruz. Yapılan iyi işlerde olabilir, kötü işlerde. İnsanın iyiliğini söyleyeceksin ki kötülüğünü söylediğin zaman bu adam burada iyiyi söyledi kötüyü de söyledi diye insanın güvenini kazanmak çok önemli. Ben böyle düşünüyorum. Başarılar diliyorum.”
Kılıçdaroğlu ise Koçyiğit’in bu konuşmasına, “Önerilerin hepsi doğru” karşılığını verdi.

345 kez okundu
Diðer Politika Haberleri