TIPATIP BENZERİNİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BULDU
Tarih : 2015.04.16  09:37:23
İrlanda’da yaşayan Niamh Geaney, kendisine tıpatıp benzeyen Karen Branigan’ı sosyal medya üzerinden buldu.

İrlanda’nın başkenti Dublin’de yaşayan Niamh Geaney (26) arkadaşları Harry ve Terence ile takım kurarak, en az ikizleri kadar kendilerine benzeyen kişileri 1 ay içinde bulmak için sosyal medya üzerinden kampanya başlatmaya karar verdiler. Kampanya’nın başlatılmasının ardından kısa bir süre içinde dünyanın farklı noktalarından kendilerine benzeyen kişilerin fotoğrafları gelmeye başladı. Kampanyayı başlatan 3 arkadaştan 1’i olan Niamhy ise kısa sürede kendine çok benzeyen ve kendisinden sadece 1 saatlik mesafede yaşayan Karen Branigan’u (29) buldu. Niamhy ve Karen Facebook üzerinden iletişim kurarak gerçek hayatta tanıştı ve ilk fotoğraflarını çektirdi.
Karen ile tanıştıktan sonra düşüncelerini aktaran Niamh, kendisine çok benzeyen biri ile tanıştığı zaman nasıl tepki vereceği konusunda oldukça gergin olduğunu ifade ederek, “Karşılaştığımız ilk anda Karen’a bakakaldım. Gözlerimi yüzünden ayıramadım. Kaç kez ‘bu çok garip’ dediğimi hatırlamıyorum bile. Gerçekten çok şaşırtıcı. ” dedi. Niamh, Karen’ın kardeşlerinden ve kendisinden daha çekingen olduğunu kaydederek, “Bu buluşma benden çok onun için gerçeküstü bir deneyim oldu. Bu işe başladığımda ne aradığımı biliyordum. Karen’a aniden ‘benimle tanışmak ister misin’ diye sorduğumda çok garip olduğunu da biliyordum” dedi. Karen ve Niamh’in tanışmalarının ardından Facebook üzerinden konuşmaya devam ettikleri bildirildi.
Niamh ile kampanyaya başlayan Harry (21) ve Terence’nin (22) 27 Nisan’a kadar sosyal medya üzerinden benzerlerini aramaya devam edecekleri ifade edildi.

390 kez okundu
Diðer Dünya Haberleri