“HEDEF 8’DE 8”
Tarih : 2015.04.20  08:56:18
Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı. Ak Parti Balıkesir Milletvekili 2. Sıra Adayı Sema Kırcı’nın Babasının ani ölümü nedeniyle katılamadığı diğer adayların hazır bulunduğu toplantıda ilk konuşmayı Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan yaptı. İl Başkanı Orkan, Ak kadrolar olarak 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilleri Genel Seçimlerine hazır olduklarını, birlik ve beraberlik içinde birbirimize sımsıkı sarılarak hepsi birbirinden değerli adaylarımızın etrafında birleşerek “Yeni Türkiye”nin yolunda yürüyeceklerini ve başarılı neticelere imza atacaklarını söyledi.

Konuşmasında, aday adaylarının verdiği katkılara da teşekkür eden Dinçer Orkan, “Ak Parti, Milletin Partisidir. Milletimizin desteği arkamızda olduğu müddetçe başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. Ak kadrolar, makam ve mevki peşinde değil, ülkesine en iyi hizmetler sunmanın peşindedir. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan ülkemiz insanının huzur, mutluluk ve refah içinde yaşamalarını sağlamaktır.

Daha sonra söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, mevcut Anayasal Sistemi eleştirip bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirdiği ve bundan sonra gerçekleştireceği projelerle ilgi bilgiler verdi. Mevcut Anayasa’nın mutlaka değiştirilmesinin gerekli olduğunu söyleyen Uğur, “Bu Anayasa Beyaz Türklerin Anayasasıdır. Locaların, baronların Anayasasıdır. Kendi Anayasanızı , kendiniz yapmalısınız. Önümüzdeki dönem mutlaka bu Anayasa değiştirilmelidir” dedi. Balıkesir’deki çalışmalarıyla ilgi bilgiler de veren Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur şunları söyledi:  “Yalnız Körfez Bölgesine bu yıl 140 Trilyon liralık yatırım yapılacak” dedi.  Edremit Körfezini, Ege’nin İncisi olarak niteleyen  ve  diğer ilçeleri de çok önemli projelerle buluşturacaklarını söyleyen  A.Edip Uğur, 800 km’lik yolun 400 km’lik bölümünün ihalesini yapıldığını, geri kalan bölümünün de en kısa sürede ihalesinin yapılacağını söyledi ve “ Yerel yönetimler ile merkezi hükümetin uyum içinde çalışması halinde hizmetler de çoğalır. Bu nedenle 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletimizi kendi partisi olan AK Parti’yi güçlendirerek yoluna devam etmesine imkan vereceğine inanıyorum” dedi. Belediye’nin bütün birimlerinin çalışmaları hakkında bilgiler de veren Başkan Uğur, önümüzdeki aydan itibaren hazırlanan projelerin temelini atacaklarını da söyledi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Edip Uğur’u salonda bulunanlar ayakta alkışladı. Toplantıda ilçe belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer tam kadro hazır bulundu. Daha sonra platforma çağrılan Balıkesir 25.Dönem Milletvekili adayları da kısa ve öz bir şekilde kendilerini tanıtarak, hedeflerini açıkladılar. Bütün adaylar, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi halinde Balıkesir’deki bütün vekilliğe talip olduklarını ve bunun için yola çıktıklarını söyleyerek, toplantı sonrasında araç konvoyu eşliğinde Balıkesir’e tur attılar. 

774 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri