AYTUGEB BİRLİK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Tarih : 2015.05.06  08:59:05
Ayvalık Turizm Geliştirme ve Alt Yapı Hizmet Birliği (AYTUGEB) 2015 yılı Olağan Birlik Meclisi toplantısı Ticaret Odası Salonu’nda yapıldı.

AYTUGEB, Tüzüğü’nün 11. maddesi gereğince 2015 yılı Olağan Birlik Meclisi toplantısını Pazartesi günü saat 15.00’te yaptı.  Toplantıya, Kaymakam Namık Kemal Nazlı, AYTUGEB Birlik Meclisi Ayvalık Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Rahmi Gençer, Birlik Başkan Yardımcısı ATO Başkanı İbrahim Kantarcı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ayvalık ve Edremit Belediye Meclis üyeleri ile Turizmciler katıldı.

ESKİ YÖNETİM BİR ÜYE DEĞİŞİMİYLE GÖREVE DEVAM EDECEK

Divan Başkanı ve 2 katip üyenin seçilmesiyle başlayan toplantıda Divan Başkanı Halil Özer, katip üyeler Serap Tuncay ve Ferzan Kandemir olarak belirlendi. Toplantının sonraki gündemi yeni birlik encümeninin oluşturulması ve görev dağılımı oldu. 7 kişilik encümen; Rahmi Gençer, İbrahim Kantarcı Ümit Özgültekin, Alp Sezek, Kadir Temizel, Levent Billurcu ve Ayhan Gökdeniz’den oluşan eski encümenin bir üye değişiklikle yeniden seçilmesiyle belirlendi. Yeni Encümende Levent Billurcu yerine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın önerisiyle Edremit Belediye Meclis üyesi Ahmet Erman’ın seçilmesiyle sonuçlandı. Plan ve bütçe komisyonuna Serap Tuncay ve Ferzan Kandemir yapılan açık oylama ile seçildi.

6 AYLIK FAALİYET HAKINDA BİLGİ VERİLDİ

Altı aylık faaliyet raporunu Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz aktardı.  6 aylık süreçte Ayvalık Yaşayan Mutfak ve renthouse Ayvalık projelerinin devam ettiğini, Ayvalık’ın özel ve güzel noktalarının belirtildiği, Türkçe İngilizce USB bellek hazırlandığı ve fuarlarda dağıtıldığı,  TÜİK’ e kayıt olup istatistikî bilgilerin paylaşıldığını, GMKA’ya  ‘Visit Cunda’ ve ‘İnfo Ayvalık; Geçmişi koru, geleceğe taşı’ adlı iki proje sunulduğu belirtildi. Resmi açıklamanın 30 Haziran’da yapılacağı açıklandı.  Birlik olarak Düseldorf Boat Show Fuarı, ITB (Berlin Turizm Fuarı) ve Miami Kruvaziyer Turizm Fuarı hakkında bilgilendirme yapıldı. 

 

 

290 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri