EDA TAŞPINAR’DAN İTALYAN VE YUNAN ÇIKIŞI
Tarih : 2015.06.22  09:35:07
EDA TAŞPINAR’DAN İTALYAN VE YUNAN ÇIKIŞI - TAŞPINAR, “ERKEKTE ÖNCE ELE VE AYAKKABIYA BAKARIM” - “EVLENMEKTEN KORKUYORUM” - “OSMANLI STYLE İSTİYORUM”

ALİ GÖZETEN - FERRUH SERÇE - HALİL KARAHAN 
İZMİR (İHA) - Dört mevsim bronz teniyle magazin muhabirlerinin yakından takip ettiği Eda Taşpınar, İtalyan ve Yunan erkeklerini beğendiğini söyledi. Erkekte önce el ve ayakkabıya dikkat ettiğini söyleyen Taşpınar, “Evlenmekten korkuyorum” dedi.
İzmir’de 5 yıldızlı bir otelin açılış galasında sunuculuk görevini üstlenen Eda Taşpınar, İzmir’i çok sevdiğini ve her fırsatta gelmek istediğini söyledi. Gazetecilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Taşpınar, en beğendiği erkeklerin İtalyan ve Yunanlar olduğunu anlattı. 
“Erkeği güzel yapan şey karizmadır” diyen Taşpınar, "Ben erkekte önce el ve ayakkabıya bakarım. Ayakkabı ve eller her şeyi söyler. İyilerine denk gelelim yeter ki” dedi. Ne zaman evleneceği hakkındaki soruları da yanıtlayan Eda Taşpınar, “Birinin beni sürükleyip götürmesi ve evlenmesi lazım. Evlenmekten korkuyorum. Beni rahatlatan, bana güven veren birisi olması lazım. ‘Gel buraya’ demesi lazım yani Osmanlı stili olması lazım” diye konuştu.

318 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri