İŞ ADAMINA ÇİRKİN SALDIRI!
Tarih : 2015.06.27  08:57:24
Dün akşam İftar yemeği için Ayvalık'a giden Edremit’li İş adamı müteahhit Eyüp Yılmaz Türk, Ayvalık Şeytan sofrası mevkiinde, ailesinin gözleri önünde saldırıya uğradı.

Dün akşam saat 19:00 sularında iftar yemeği için ailesi ile birlikte Ayvalık’a giden Eyüp Yılmaz Türk (47), Ayvalık Şeytan Sofrasında otopark konusu yüzünden çıkan sözlü tartışma sonrasında otopark işletmecilerinin saldırısına uğradı. Yaklaşık 15 kişi olduğu öğrenilen şahıslar tarafından yapılan saldırı sonucunda aldığı darbeler yüzünden, belinde ve boyun dış omuriliğinde kırıklar oluşan Yılmaz Türk, Ayvalık Devlet Hastanesinde Beyin Cerrahi servisinde tedavi altına alındı.

Halen Ayvalık Devlet Hastanesi Beyin Cerrahide yatmakta olan Eyüp Yılmaz Türk olay hakkında şunları söyledi “Ailece iftarımızı açmak için Ayvalık şeytan sofrasında bulunan resturanta gittik. İftarın olmasına vakit vardı. Şahsıma ait arabamı aşağıya park ettim. Hem gezelim, hem de zaman geçirelim dedik. Tanımadığım bir şahıs yanıma gelerek arabamı buraya park edemeyeceğimi söyledi ve “oto parka etmelisin yoksa jandarma ceza keser” dedi. Ben de ona “arkadaşım bu sorun benim sorunum” dedim. Lakin bir anda kalabalıklaşmaya başladılar. Ben de jandarmayı aradım ve ondan sonra ne olduğumu anlamadan 15-20 kişi zannedersem bana birden saldırmaya başladılar. Tekmelerle beni yere düşürdükten sonra yaklaşık yarım saat durmaksızın bana vurdular. Jandarma olay yerine gelmesine rağmen beni dövdüler ve bu arada yeğenim olan Erkan beni kurtarmaya çalışırken onu da darp ettiler. Ufacık bir oto park işletmesinde bu kadar insan olur mu? Sanki burada farklı bir olay var. Konuyu en üst makamlara kadar götüreceğim. Sayın Valime, Jandarma Alay komutanıma ve Devlet büyüklerime sesleniyorum; burası dağ başı mı? Vatandaşın can güvenliği olmayacak mı? Şu anda yaz sezonuna girerken vatandaşlara saldırı mı olacak burası araştırılsın. Çocuklarımın yanında onlarca kişinin saldırması ahlaki mi? Sorumlular hakkında sonuna kadar hakkımı arayacağım. Bir oto park ücreti için bu yapılır mı? Hem belimde kırık var, hem de boynumda. Bu nasıl vicdansızlık?” dedi.

Eyüp Yılmaz Türk saldırganlar tarafından yaklaşık yarım saate yakın darp edilirken, olay yerine gelen jandarmanın yanında bile darp edildiği iddia edilirken, Jandarmanın yetersiz kalması gözlerden kaçmayan başka bir ayrıntı oldu. Olay sırasında Eyüp Yılmaz Türk'ün yeğeni Erkan Uğur Uyar’ın da (1997)  yakınını kurtarmaya çalışırken saldırganlar tarafından çeşitli yerlerinden darp edildiği görüldü. Jandarma tahkikatına devam ederken isimleri tespit edilemeyen 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

1891 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri