HYUNDAİ UYTUN OTOMOTİV'DEN YENİCE ‘DE TÜM HYUNDAİ ARAÇLARA ÜCRETSİZ CHECK-UP
Tarih : 2015.07.01  09:25:20
Kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve tüketiciye sadece satış esnasında değil, satış sonrasında da üstün hizmetler sunmayı ilke edinen Hyundai Uytun Otomotiv servis kampanyalarına devam ediyor.

Hyundai Uytun Otomotiv, geçtiğimiz hafta sonu Yenice’de düzenlediği kampanya ile tüm Hyundai araç sahiplerinin yüzünü bir kez daha güldürdü. Model farkı gözetmeksizin tüm Hyundai marka araçlara  ücretsiz check-up kampanyası düzenleyen Uytun Otomotiv’in servis ekibi tarafından araçların, yağ seviyeleri, motor ayarları, kayışlar, klima, ısıtma, aydınlatma, yakıt, ateşleme sistemleri ve yürüyen aksam kontrolleri yapıldı.  

Ücretsiz check-up hizmetinden yararlanan Hyundai Araç sahipleri “Böyle bir kampanya düzenleyen Hyundai Uytun Otomotiv yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Satış sonrasında da Hyundai güvencesinin devam ettiğini bilmek, bizleri güven veriyor” dediler.

Hyundai Uytun Otomotiv yetkilileri müşteri memnuniyeti odaklı bu tür etkinliklerin önümüzdeki günlerde de yapılacağını belirttiler.

188 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri