HAKSEN KARARLI!
Tarih : 2015.07.01  09:27:04
HAKSEN Balıkesir İl Temsilcisi Ramazan Keskin, Olay Gazetesi Balıkesir Temsilcisi Rahmi Göçer’i bürosunda ziyaret etti. Kısa adı HAKSEN olan Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi bir süre önce Balıkesir’i ziyaret ederek HAKSEN Balıkesir İl Temsilciliği’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi almıştı.

Önceki gün de HAKSEN Balıkesir İl Temsilcisi ramazan Keskin, K. Olay Gazetesi Balıkesir Temsilcisi Rahmi Göçer’i ziyaret ederek kamu çalışanlarının sorunlarını çözmek adına yoğun çaba sarf ettiklerini ve gün geçtikçe sendikalarına olan ilginin arttığını bundan da mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“ Sendika olarak memurlarımızın sorunlarını çözmek konusunda çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Genel merkezimizce ek ödemelerin taban aylığına dahil edilmesi ve emekli memurlar arasındaki maaş uçurumunun dengelenmesi amacıyla yaptığı çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir. Emekli olan memurlarla diğer memurlar arasındaki  emekli aylığı uçurumuna sebep olan adaletsizliğin mutlaka giderilmesi amacıyla bir an evvel yasal düzenlemelerin yürürlüğe girmesinin mücadelesini veriyoruz.” 

346 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri