MCDONALD’S TÜRKİYE’DE 262'NCİ, KIRŞEHİR’DE İLK ŞUBESİNİ AÇTI
Tarih : 2015.07.14  09:30:30
MCDONALD’S TÜRKİYE’DE 262'NCİ, KIRŞEHİR’DE İLK ŞUBESİNİ AÇTI - MCDONALD’S GENEL MÜDÜRÜ DİLEK DÖLEK: - “KENDİ MEMLEKETİME HİZMET ETMEK ONUR VERİCİ”

ENDERHAN ÖZ 
KIRŞEHİR (İHA) - MCDonald’s, Türkiye’de 262'nci, Kırşehir’de ilk şubesini açtı. 
Açılışta konuşan MDonald’s Genel Müdürü Dilek Dölek, Kırşehirli olarak kendi şehrine hizmet vermenin onur verici olduğunu belirterek, “Kırşehir’de olmak benim için ayrı bir önem taşıyor. Ailemle birlikte buraya geldim. Kendi şehrime hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. McDonald’s kalitesinden hiç ödün vermeden burada da hizmet vermeye başladı. Anadolu Grup'ta başladığımda bende ilk görevi mutfakta aldım. Mutfakta çalıştığım günlerde gördüm ki MCDonald’s gönül rahatlığı ile yemek yenilecek bir yer, mutfağı sizler de her zaman gezebilirsiniz. Firmamızda yediğiniz her şey takip edilerek sizlere sunuluyor. Ürünlerimizin tamamını oyuncaklar hariç Türkiye’den temin ediyoruz” dedi.
MCDonald’s’ın hızlı servis restoran sektöründe sektörün lideri olduğunu anlatan Dölek, “Tüm dünyada taviz vermeden uyguladığımız kalite, servis ve gıda güvenliği ilkeleri bizim başarımızın temelinde yatar. Yapmakta olduğumuz hamburger etlerinde katkı maddesi kullanmamamız ise en büyük özelliklerimizden bir tanesi. Açmış olduğumuz her restoranla ülkemizde ekonomik bir değer katmaktan ve istihdam oluşturmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise, “Kırşehir’de bizden önce yemek kültürü gelişmiş değildi, bizler ünlü firmaların şehrimize katılımlarını sağladık. Kendi işletmelerimizle de kültürümüzde yemeğin önemini gösterdik. Şehirler insanların ihtiyaçlarına cevap verebildiği ölçüde gelişir ve güçlü olurlar. Dilek hanım gibi benimde kızlarımın bu denli başarılı ve özverili olmasını isterim. Kırşehir’e yeni açılan firmanın da hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
Açılış törenine AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Misafirler, açılışın ardından restoran ile mutfağı gezdi.

291 kez okundu
Diðer Ekonomi Haberleri