KAZADA YARALANAN KADIN İLK ÖNCE ANNESİNİ SORDU
Tarih : 2015.08.03  09:35:11
İstanbul'dan Balıkesir'in Altınoluk beldesine tatile giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, yol kenarındaki bir sebze tezgahına çarparak şarampole uçtu.

Olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazadan sonra can pazarı yaşanırken, annesini kaybeden fakat bundan haberi olmayan yaralı haldeki kadın, "Yoksa annem öldü mü" diye sordu. Onu ise aynı araçtan yaralı kurtulan küçük oğlu, "Ölmedi, ölmedi. Baygın, hava veriyorlar" diyerek teselli etti. 
Alınan bilgiye göre, kaza Balıkesir Edremit karayolu 22. kilometresinde meydana geldi. Muharrem Özcan idaresindeki 34 GE 4733 plakalı minivan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında biber satan Sabiha Bozbey'e ve tezgahına çarparak şarampole uçtu. Kazada 75 yaşlarındaki sürücünün kayınvalidesi Birgül Şaşmaz hayatını kaybetti. Araçtan fırladığı tahmin edilen Şaşmaz'a ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Teğmen olduğu öğrenilen bir kişi ise kalp masajı yaparak Şaşmaz'ı hayata döndürmeye çalıştı. Ancak 112 ekibi tarafından ambulansa alınan Şaşmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Muharrem Özcan hava yastıkları açılmasına rağmen başından darbe aldı. Özcan, kayınvalidesinin başında gözyaşlarına boğuldu.
Öte yandan kazada Muharrem Özcan'ın eşi Selvi, oğlu Murat ve yol kenarında biber satan Sabiha Bozbey de yaralandı. Şok yaşayan ve ağır yaralı durumdaki Selvi Özcan sürekli yanındaki annesinin durumunu sordu. Oğlu Murat ise ananesinin öldüğünü bildiği halde kendi acısını unutup annesini teskin etmeye çalıştı. Selvi Özcan "Annem öldü mü yoksa" diye sorarken oğlu Murat ise, "Yok baygın halde ambulansta hava veriyorlar" cevabını verdi. Kazayla ilgili jandarma, bölge trafik ve savcılık ekipleri soruşturma başlattı. Cenaze ise ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

259 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri