GÖREVİ BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ.
Tarih : 2015.08.05  09:19:42
Edremit Belediyesi’nde görevli temizlik işleri personeli Tuncay Çetin görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Alınan bilgilere göre, Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Tuncay Çetin(34) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edremit çarşı merkezinde görevli olan temizlik işleri personeli Tuncay Çetin’in aniden baygınlık geçirmesi sonucu çevredekiler tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Çetin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Belediye personeli Tuncay Çetin’in genç yaşta aniden vefat etmesi ailesi başta olmak üzere belediye çalışanlarını da üzüntüye boğdu. Çetin’in cenazesi Tuzcumurat Mahallesi’nde ki evinin önünde helallik alınmasından sonra memleketi olan Çanakkale’nin Yenice İlçesi’ne bağlı, Kalkım Beldesi’nin Öymen Köyünde toprağa verildi. Cenazeye katılarak aileye başsağlığı dileyen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka,  “Çalışma arkadaşımızın vefatını üzüntü içerisinde öğrendik. Özellikle kendisinin daha çok genç yaşta hayatını kaybetmesi bizleri çok üzdü. Mesai arkadaşıma Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.” dedi. 34 yaşında hayatını kaybeden Tuncay Çetin 1 çocuk babası idi.

246 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri