HANDAN SANDIKÇI GÜVEN TAZELEDİ
Tarih : 2015.11.10  09:08:36
Balıkesir’in en başarılı Ortaokullarından biri olan Altıeylül Ortaokulu’nun Okul Aile Birliğinin Genel Kurul toplantısı önceki gün yapıldı.

Toplantıdan önce Okul Müdürü Orhan Aydın, salonu hınca hınç dolduran öğrenci velilerine başarılarının nedeniyle ilgili bilgiler verdi. Okul Müdürü Orhan Aydın, başarılarının temelinde; Okul-Aile-Öğrenci- Öğretmen ve velilerin birlik ve beraberlik içinde özverili çalışmalarından kaynaklandığını ve bu anlayışın devamından yana olduklarını ifade etti. Başarı istatistikleri yayınlanmamakla birlikte, Balıkesir’in Türkiye’nin en başarılı ilk yedi ili arasında yer aldığını ve bundan mutluluk duyduklarını söyleyerek yeni seçilecek olan yönetime başarılar diledi.

İki listenin kıyasıya yarıştığı ve zaman zaman izdihamın yaşandığı  seçimlerde ipi göğüsleyen geçen dönemin Başkanı Handan Sandıkçı’nın yönetimi oldu. Handan Sandıkçı’nın yönetimi 118 oy alırken, İkinci listenin Başkan Adayı Filiz İyidoğan yönetimi 83 oyda kaldı. 

Seçimlerden sonra, Kaybeden listenin adayı ile kazanan listenin adayı birlikte resim çekerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

İşte, Balıkesir Altıeylül Ortaokulu’nun yeni Aile Birliği Yöneticileri.

Asil Üyeler.                                                                      

Handan Sandıkçı (Ev Hanımı)

Rabia Karasuil (Makine Mühendisi)

Yasemin Akkol (Belediye Meclis Üyesi)

İlknur Beriş (Esnaf)

Serap Güngör (Ev Hanımı)

Denetleme  Kurulu

Hülya Erkek (Esnaf)

Saadet Uzuntepe (Ev Hanımı)

686 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri