NBA’DEN GİRESUN’A
Tarih : 2015.11.18  09:50:48
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’un yeni oyuncusu Darnel Edred Jackson, takımına en iyi şeklide katkı sunmak istediğini belirtti.

Daha önce NBA’da Sacramento Kings, Cleveland Cavaliers, Milwaukee Bucks ve Ukrayna takımlarından BC Donetsk'te forma giyen 30 yaşındaki ABD’li yıldız, şimdi ise Türkiye Spor Toto Basketbol Ligi'nde Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor formasını terletecek.
Akın Çorap Yeşilgiresun forması ile çıktığı ilk maçta İstanbul Büyükşehir Büyükşehir potasına 12 sayı atan ve 21 dakika oynama şansı bulan Jackson, taraftarın kendisini çok etkilediğini söyledi.
Giresun'un küçük ama şirin bir şehir olduğunu vurgulayan Jackson, “Bu şehirde herkes herkesi tanıyor. Müthiş bir taraftar var. Taraftarın takıma katkısı çok güzel. Taraftarın bizim üzerimizde çok olumlu etkiler sağlayacağını düşünüyorum. Şu anda iyi bir kadromuz var. Umarım daha da başarılı oluruz. Burada takımıma en iyi şekilde katkı sunmak istiyorum. NBA’e dönmeyi düşünmüyorum. Ama iyi bir teklif gelirse de değerlendiririm. Artık NBA’de süre almak ve oynamak çok zor. Avrupa'da ise kesin bir yer söyleyemem. Şu an burada mutluyum. Buraya odaklandım ve burada başarılı olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

230 kez okundu
Diðer Spor Haberleri