EDREMİT’İN SORUNLARINI ÇÖZMEYE GELDİK
Tarih : 2016.02.09  09:23:43
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Ziyarette kurucu ilçe Başkanı Özkan Kostak ve Edremit Belediyesi Meclis üyelerinden Ali Kemal Çelik ve Basri Bayram Tezvaran da hazır bulundu.

İlk olarak Edremit AK Parti Teşkilatını ziyaret eden Başkan Uğur, Edremit Körfezi’ne üyük önem verdiklerini ve buradaki sorunlarını çözmek istediklerini söyledi.

İlçe Başkanı Metin Örkçü ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette bölge yatırımları ile bilgiler veren Uğur, “Haşeratla mücadeleyi biz yapacağız. Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Akçay su şebekesi komple yenileceğiz. Altınoluk ve Narlı’ya arıtma yapılması konusu öncelikli konularımızdan. Çünkü maalesef Zeytinli, Akçay, Altınoluk hizmet görmemiş. Edremit halkı bunu hak etmiyor. Edremit’te de teleferik konusunu araştırıyoruz. Mili Parklar’a takılıyor. Edremit’i uçuracak mega projemiz var. Yakında açıklayacağım. Körfezi bir bütün olarak düşünüyoruz. İl merkezinde olduğu gibi örnek köprü ile de Ayvalık’tan mega projemizin startını verdik. Altınova’dan gelen yaklaşık 17 kilometrelik hattı getirerek vatandaşımıza sağlıklı olarak ulaştırmayı başardık. Yeni yatırım planlarımız hızla devam ediyor. Edremit'i uçuracak mega projelerimizin müjdesini önümüzde süreçte vereceğim” diye konuştu.

Başkan Uğur daha sonra yanında gelen daire müdürleri ile BASKİ’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye’nin kuruluşu olan BASKİ’deki yöneticilerle sorunlarla ilgi basının alınmadığı bir toplantı gerçekleştirdi.  A. Edip Uğur Baski ziyaretinden sonra Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ‘yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir gazetecinin, bu ziyaretin sebebini sordu. A.Edip Uğur soruya şu şekilde cevap verdi “Bizim buraya daire müdürlerimizle beraber gelmemizin sebebi Edremit’in sorunlarını konuşmak. Sayın Kamil başkan ile Edremit’i daha ileriye nasıl götürürüz, ortak projelerimiz olması için bir birimize nasıl katkı veririz diye geldik, aynı zamanda alt yapı kanalizasyon işlerini konuşup, karşılıklı istişarede bulunmak istedik. Amacımız Edremit’e daha iyi bir hizmet getirmek” dedi. 

495 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri